promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Úgy néz ki, hogy visszatér a Linkin Park
Borítókép:  Linkin Park offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Chester Bennington halálát bár még nem tudták teljesen feldolgozni, azonban újra zenélni szeretne a csapat.

A Linkin Park még 2017 júniusában vesztette el kultikus frontemberét, Chester Benningtont. A banda még abban az évben világkörüli turnéra indult, amely keretein belül hazánkba is ellátogatott és egy felejthetetlen VOLT Fesztiválos fellépéssel ajándékozta meg a hazai közönséget.

Bennington az otthonában lett öngyilkos júliusban, csaknem egy hónappal a magyarországi fellépésük után.

„Félelem nélkül helyezted reflektorfénybe a démonaidat, amivel közel hoztál minket egymáshoz és megtanítottál embernek lenni. Jobbá tetted az egész életünket”

– búcsúzott anno nyílt levélben a banda Chestertől. Bár a srácok még nem tudták teljesen feldolgozni barátjuk és zenésztársuk halálát, de vissza szeretnének térni a zenéléshez, és új dalt is ki akarnak adni.

„Mindannyian úgy döntöttük, hogy ismét zenélni szeretnénk együtt. Jelenleg még csak élvezzük, hogy közösen alkothatunk valamit”

mondta a zenekar gitárosa, Dave Farrell.

Szóval egy firss szerzemény mindenképpen érkezni fog, és csapat szeretne majd új énekest is találni, de kijelentették, hogy egyáltalán nem olyat, mint Chester. Őt nem lehet pótolni, és nem is szeretnék. Nincs még meg a teljes forgatókönyv, sem a megfelelő személy, de annyi biztos, hogy a Linkin Park visszatér.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás