promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Botrányos lett az új Amerikai pite előzetese – videó
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

2012 óta nem készül újabb Amerikai pite-film, és a most ősszel, online felületekre és rögtön DVD-re érkező Girls' rule előzetese láttán az ember nem is érez erős készítetést arra, hogy megnézze.

Az 1999-ben bemutatott Amerikai pite óriási sikert ért el, amit aztán két folytatás követett: 2001-ben a második része, és 2003-ban pedig Az esküvő. Ezt követően az összes Amerikai pite elkerülte a mozikat, és nem is lettek olyan népszerűek, mint az eredeti gárdával készült részek.

Ezért is csinálták meg 2012-ben az eredeti történethez kapcsolódó A találkozó-t, amiben a régi szereplők tértek vissza. A film sikerét látva a stúdió egy 5. részt is tervezett, de ez végül nem valósult meg.

Mivel már nyolc éve pihent a franchise, sokan azt várták, hogy mikor fogják rebootolni az egészet. Ehhez képest a semmiből kaptunk az Universal Pictures-től egy rövid előzetest az ősszel debütáló American Pie Presents: Girls' rule-hoz, ami a franchise 9. filmjeként van bejegyezve.

A film teljes mértékben el fogja kerülni a nemzetközi-, és a magyar mozikat is, online, és rögtön DVD-n fog debütálni. A történet középpontjában ezúttal négy végzős lány (Annie, Kayla, Michelle, Stephanie) szexuális kalandjai fognak állni, és úgy döntenek, hogy ezután minden úgy lesz, ahogy ők akarják.

Nagyjából hasonló színvonalra kell számítani, mint a 2005-ös A zenetáborban, a 2006-os Pucér maraton, a 2007-es Béta-ház, és a 2009-es A Szerelem Könyve esetében; egyetlen óriási változással:

ugyanis a Girls' rule lesz az első Amerikai pite-film, amiben nem láthatjuk majd a Jim papáját alakító Eugene Levy-t.

Ennek tudatában, és az alábbi előzetest látva, tényleg semmi jóra nem kell számítani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás