promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Robert De Niro az unokájával háborúzik a Nagypapa hadművelet előzetesében
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Robert De Niro legújabb vígjátéka, a Nagypapa hadművelet szeptember 24-én, a Big Bang Media forgalmazásában érkezik a mozikba.

Hamarosan a mozikba kerül Robert De Niro új vígjátéka, a Nagypapa hadművelet, ami Robert Kimmel Smith War With Grandpa című gyermekregényéből készült.

A történet szerint Ed (Robert De Niro) hazaköltözik a családjához. A nagypapa érkezését leginkább Peter (Oakes Fegley) szenvedi meg, még a szobáját is át kell neki adnia. Bár a kisfiú szereti a nagypapáját, barátaival együtt támadást indít ellene, hogy visszaszerezze, ami az övé. Ehhez azonban Ednek is lesz egy-két szava, és hamarosan kitör köztük a háború.

A filmet Tim Hill rendezte, aki a 2007-es Alvin és a mókusokat, a Garfield 2-t, és a legújabb SpongyaBob mozifilmet is dirigálta. Utóbbiról nemrég derült ki, hogy végül nem kerül mozikba, helyette 2021 elején debütál a CBS All Access streamingplatformon, míg nálunk a Netflix fogja bemutatni.

A Nagypapa hadművelet forgatókönyvét Tom J. Astle, Matt Ember és az alapmű szerzője, Robert Kimmel Smith írta. A főszereplők mellett olyan színészeket láthatunk majd, mint Uma Thurman, Christopher Walken, Jane Seymour, Laura Marano, Cheech Marin, Colin Ford és Rob Riggle.

A Nagypapa hadművelet a Big Bang Media forgalmazásában, szeptember 24-én kerül a hazai mozikba. A film szinkronos előzetese alább tekinthető meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás