promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb előadóval fogott össze Kollányi Zsuzsi: megérkezett a Lélegezz
Borítókép:  Magneoton
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egyik legfelkapottabb énekesnőre Mr. Vasovski csapott le, hogy összehozzanak egy közös nótát.

Kollányi Zsuzsi hangját nem olyan rég hallhattuk, mivel DR BRS-sel, valamint Lotfi Begivel összedobták az EFOTT idei himnuszát. Nos, ezt innentől már csak otthon lehet bömböltetni, mivel a fesztivált a koronavírus-járvány miatt törölték.

Közben Zsuzsi persze nem pihen, és már meg is érkezett az újabb kollaboráció, amire az elektronikus zenei előadó, Mr. Vasovski kérte fel az énekesnőt.

„Ez a dal egy hangulat, egy mood az összetartozásról, a szabadságról és a csodáról, amit életnek hívunk. Könnyed, befogadható muzsika. Egyszerű, szépséget és békét sugárzó képekkel szerettük volna átadni azt, amit ez a szám nekünk jelent. Reméljük mindenkinek tetszeni fog”

– mesélte Zsuzsi a szerzeményről.

Kollányi és Mr. Vasovski nem először dolgoznak együtt, hiszen Vasovki színpadi produkciója, vagyis a Vasovski Symphonic és Zsuzsi már számtalanszor rázta fel a közönséget együtt az elektronikus zenei stílusok és a klasszikus hangzás keresztezésével.

„A Vasovski Symphonic óta az utunk újra és újra összefonódik, barátok lettünk. Elkerülhetetlen, hogy az új ötleteinket, érzéseinket egymással is megosszuk, ennek az eredménye a Lélegezz is”

– emelte ki az énekesnő.

A klipben a varázslatos tájak előterében Kolczonay Júliát láthatjuk. Persze a lényeg a zene, amit már lehet is tesztelni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás