Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kvíz: mennyire jól ismered Mr. Bean-t?

Kvíz: mennyire jól ismered Mr. Bean-t?

Zene, Film & Kultúra

Kvíz: mennyire jól ismered Mr. Bean-t?

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 07:07

Mr. Bean-es kvízünkben letesztelheted, hogy mennyire ismered jól Rowan Atkinson legendás figuráját. Vigyázz, egészen részletekbe menő kérdésekkel is találkozni fogsz!

Mr. Bean egy megkerülhetetlen figura, egy legendás karakter, egy jelenség, akit Rowan Atkinsonnak köszönhetően ismert meg és szeretett meg az egész világ. A karakter először egy angol televíziós sorozatban tűnt fel, ami 1990 és 1995 között futott elképesztő sikerrel.

1997-ben aztán megkapta első mozifilmjét, a Bean – Az igazi katasztrófafilmet, amiben Mr. Bean Amerikába megy, hogy az Angol Nemzeti Galériát képviselje egy híres amerikai festmény bemutatóján.

A következő mozifilm tíz évvel később készült el, ez volt a Mr. Bean nyaral, amiben a karakter egy utazást nyer. Azonban az út egyáltalán nem úgy alakul, ahogy azt ő előre eltervezte, ráadásul a Cannes-i Filmfesztiválon is tiszteletét teszi.

A mostani kvízünk témája Mr. Bean, amiben bárki letesztelheti, hogy mennyire ismeri jól a karaktert. A kvízben nemcsak a sorozatepizódokból, de a mozifilmekből, és egyéb megjelenésekből is vannak kérdések, melyek közül néhány egészen részletekbe menő és nehéz.

Ha kitöltöttétek, ne felejtsétek el kipróbálni a Bud Spencer és Terence Hill-filmekkel kapcsolatos kvízünket is!

Borítókép: IMDb