promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Robin Williams utolsó napjairól készítettek dokumentumfilmet – előzetes
Borítókép:  Robin Williams / Peter Kramer / Getty Images North America / Getty Images via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már hat éve elhunyt a legendás komikus, Robin Williams, aki életének végén hatalmas küzdelemmel szembesült – többek között erről szól a Robin's Wish című alkotás.

2014-ben szinte sokkolta a rajongókat, mikor megjelentek a hírek, hogy a Jumanji sztárja, Robin Williams öngyilkos lett. Utólag kiderült, hogy a színész az egyre súlyosbodó demenciája miatt döntött így, és életének utolsó évét megkeserítette az emiatt kialakult paranoia, a hangulatingadozások, a szorongás és az álmatlanság, ráadásul úgy érezte, hogy már nem önmaga.

A Robin's Wish című dokumentumfilm megmutatja Robin Williams végső csatáját, és a család, illetve a barátok segítségével vázol a sztárról egy olyan bensőséges képet, amit tényleg csak a hozzá legközelebb állók tudnak megosztani a világgal.

A SlashFilm írja, hogy Tylor Norwood készítette a művet, ami a híresség kedvelői számára egyenesen kötelező lesz, hiszen így talán az egyedi perspektívának köszönhetően jobban megértjük, mi zajlott le benne, és konkrétan mi vezetett ahhoz a végzetes naphoz, mikor örökre elvesztettük a szórakoztatóipar egyik legjelentősebb, legismertebb alakját.

Robin Williams emberek millióinak okozott boldogságot, és állítólag Hollywood egyik legjobb embere volt, akit mindenki imádott. Nagy hatással volt a komédiára, és többek között ezért is gyászolják őt még a mai napig, hiszen sosem lesz még egy olyan ember a bolygón, mint ő.

Itt lehet megtekinteni a Robin's Wish előzetesét:

Ha bárki úgy érzi, hogy segítségre van szüksége, akkor hívja a krízishelyzetben lévők számára a nap 24 órájában fenntartott, ingyenesen hívható 116-123-as, vagy a 06-80-820-111-es telefonszámot. Ha valaki másról van szó, akinek szüksége lehet a segítségre, akkor ezen az oldalon találhat információkat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás