Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hivatalos: jön a John Wick 4-5, ráadásul egyszerre forgatják őket

Hivatalos: jön a John Wick 4-5, ráadásul egyszerre forgatják őket

Zene, Film & Kultúra

Hivatalos: jön a John Wick 4-5, ráadásul egyszerre forgatják őket

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 15:45

Nagyon örülhetnek Keanu Reeves rajongói, hiszen bejelentésre került, hogy egyből két folytatással is támad a John Wick-széria, szóval tovább csodálhatjuk a világsztár brutális küzdelmeit.

2014-ben megtörtént Keanu Reeves nagy visszatérése, mikor bemutatták a John Wick című akciófilmet, és kiderült, hogy a színész még mindig durván jó formában van, és végül megszületett az utóbbi évek egyik leglátványosabb közelharcait felvonultató alkotása. Természetesen hatalmas siker lett, ami után a második, illetve a harmadik rész csak tovább duzzasztotta a rajongótábort.

Most hatalmas örömhírt közölt a MovieWeb, ugyanis hivatalosan is kiderült, hogy a Lionsgate stúdió berendelte a John Wick folytatását, sőt, egyből kettőt is kértek belőle, így már biztos, hogy még legalább kétszer láthatjuk Keanu Reeves kaszabolós oldalát.

Látszik, hogy nagyon hisznek a szériában, ami nem véletlen, mert elég sok pénzt termeltek az eddigi részek. Az alkotásokat egyszerre szeretnék leforgatni, ami valószínűleg elég megterhelő lesz mindenki számára, de Keanu Reeves már átélte ezt egyszer, mikor a Mátrix 2-3-at csinálták ilyen módon.

Az viszont még nem biztos, hogy a rendező, Chad Stahelski is visszatér, de jó eséllyel nem hagyja, hogy más kezébe kerüljön az általa már hosszú évek óta dédelgetett projekt, és amúgy se sokan tudják megcsinálni azt, amire ő képes.

A John Wick 4 jelen állás szerint 2022. május 26-án érkezik, és ezek alapján a John Wick 5 nagyjából egy évvel később kerülhet bemutatásra.

Borítókép: Keanu Reeves mint John Wick / youtube.com