Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tom Hanks alakítja Geppettót az élőszereplős Pinokkióban?

Tom Hanks alakítja Geppettót az élőszereplős Pinokkióban?

Zene, Film & Kultúra

Tom Hanks alakítja Geppettót az élőszereplős Pinokkióban?

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 07:37

A Disney tovább folytatja a klasszikus meséi feldolgozását, és nagyon úgy néz ki, hogy egy hatalmas sztárt sikerült bezsebelniük a Pinokkióhoz.

Az oroszlánkirály, A szépség és a szörnyeteg, illetve például A dzsungel könyve élőszereplős adaptációinak gigantikus sikere után a Disney természetesen tovább szeretné folytatni a rengeteg pénzt termelő sorozatot, hiszen hamar kiderült, hogy a régi meséi újramelegített változatait csak úgy zabálja a közönség, akármennyire is vegyes véleményt alkotnak róluk a kritikusok.

A SlashFilm cikkéből pedig kiderül, hogy nem meglepő módon a Pinokkió is kap egy hasonló feldolgozást, ráadásul nem kis nevekkel próbálják eladni a félelmetes alapötlettel rendelkező alkotást, amiben életre kel a Geppetto nevű ember által készített báb, hogy ő is hús-vér kisgyermek lehessen.

Úgy néz ki, hogy Tom Hanks alakíthatja Geppettót, ráadásul a rendező a Vissza a jövőbe-trilógiát is készítő Robert Zemeckis lesz, ezáltal pedig már sokkal érdekesebben hangzik a projekt, mint eddig.

Így a Forrest Gump, A számkivetett és a Polar Expressz után ismét együtt dolgozhatnak, szóval máris van miért várnunk a Pinokkiót. Robert Zemeckis eddig számtalanszor bizonyított, és az animációs dolgokhoz is ért, szóval jó eséllyel kapunk egy kellemes, családi kikapcsolódást, és nem lesznek majd rémálmaink egy életre kelt fabábútól.

Arról még nincs hír, hogy mikor kerül a mozikba az 1940-ben bemutatott klasszikus új változata, de jó eséllyel két-három éven belül láthatjuk majd.

Borítókép: Tom Hanks, Geppetto és Pinokkió / Jon Kopaloff / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP / flickeringmyth.com / Promotions.hu

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria