promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
HAB: befutott Kerekes Vica új filmjének előzetese – videó
Borítókép:  AGAMedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett a Kerekes Vica és Mátray László főszereplésével készült romantikus vígjáték, a HAB előzetese. Lakos Nóra filmje szeptember 10-től lesz látható a mozikban.

Dóra (Kerekes Vica) cukrász, aki különféle sütemények, torták, csokoládék között tölti a mindennapjait, és imádja, hogy munkájával megédesítheti mások szürke hétköznapjait. Az élet azonban nem fenékig hab ebben a történetben, a fiatal lánynak sürgősen pénzre van szüksége, hogy a csőd széléről visszarántsa szeretett cukrászdáját, azonban a hitelt csak családosok vehetik igénybe. Dóra kisüt egy ravasz tervet, és pont ekkor bukkan fel egy vállalkozó kedvű agglegény (Mátray László), aki a hitelért Dóra vőlegényének hazudja magát, ráadásul észvesztően jóképű.

„A HAB egy klasszikus vígjátéki alapokra helyezett romantikus komédia, sok zenével, humorral és francia eleganciával. Olyan különleges, meseszerű látványvilágot terveztünk, ami miatt érdemes moziban, nagyvásznon megnézni. A filmben valós párkapcsolati helyzetek és archetipikus karakterek jelennek meg, így magukra ismerhetnek azok, akik nem mernek elköteleződni, vagy épp képtelenek elszakadni egy szerelemtől, de tükröt kapnak a már évek óta házasságban élők is. A HAB egyszerre humorosan szórakoztató, megható és elgondolkodtató élményt nyújt majd a nézők számára”

– mondta Lakos Nóra, a film rendezője.

A filmben olyan színészek tűnnek fel még a mellékszerepekben, mint Kovács Lehel, Zsigmond Emőke, Elek Ferenc, Bányai Miklós, Láng Annamária, Pálfi Kata, Gyarmati Erik és Szikszai Rémusz.

A HAB szeptember 10-én kerül a mozikba az InterCom forgalmazásában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás