promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eddie Murphy sokat szenvedett az Amerikába jöttem 2. forgatásán
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Amerikába jöttem 2-ben Eddie Murphy újra kettős szerepben látható, ami komoly traumát jelentett a színész számára.

Az 1988-ban bemutatott Amerikába jöttem című film Eddie Murphy nagy kiugrása volt, ezzel a filmmel sikerült szintet lépnie. Most, több mint 30 év után végre elkészül a népszerű vígjáték folytatása, ami hamarosan meg is érkezik a mozikba, feltéve, ha ezt nem csúsztatják el.

Az Amerikába jöttem 2. története szerint az afrikai Akeem herceg, Zamunda királyság trónörököse (Murphy) megtudja, hogy Amerikában él egy fia, ezért elindul, hogy felkutassa. A filmben Murphy újra kettős szerepben lesz látható, hiszen nemcsak a trón várományosát, hanem a Sexual Chocolat nevű soulegyüttes énekesét is alakítja.

„Ez mindig kész őrület. De azért megéri a nagy strapát, ez kétségtelen. Valahányszor kettős szerepet vállalok, mindig megfogadom, hogy ez utoljára történt velem, aztán legközelebb megint azon kapom magam, hogy ott ülök a sminkelőszékben, és fél napot matatnak rajtam, hogy egy másik karaktert tudjak alakítani”

– árulta el Murphy Ellen DeGeneres beszélgetős műsorában.

Akik szeretik Eddie Murphy filmjeit, tudják, hogy többször is vállalta, hogy több szerepet is eljátszik, a Norbit című vígjátékban három karakter, míg a Bölcsek kövérében nem kevesebb, mint hét figura bőrébe bújt. Ehhez képest a kettős szerep piskóta neki.

Az Amerikába jöttem 2. része a tervek szerint 2020. december 17-én kerül a hazai mozikba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás