Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ennyire korán még sohasem indította el a Sztárban sztárt a TV2

Ennyire korán még sohasem indította el a Sztárban sztárt a TV2

Zene, Film & Kultúra

Ennyire korán még sohasem indította el a Sztárban sztárt a TV2

Zene, Film & Kultúra

TK 11:11

A TV2 még májusban bejelentette, hogy ősszel mindenképpen elindítja a Sztárban sztár legújabb ávadát.

A koronavírus-járvány miatti tavaszi leállás teljesen felborította a televíziók életét. Alapesetben az év első elében forgatják azokat a sorozatokat, műsorokat a csatornák, amik ősszel kerülnek adásba. Azonban a mostani helyzet sok mindent megváltoztatott.

Ennek ellenére a TV2 már pár hónapja bejelentette, hogy újra műsorra tűzi a Sztárban sztárt.

A zenés show még 2013 őszén debütált a csatornán, majd éveken keresztül a TV2 egyik legnézettebb műsora volt. Ám a 2018-as évad már nem hozta a megfelelő számokat, így 2019-ben megújították a formátumot, és civil tehetségkutatóként küzdött a nézettségért.

A SorozatWiki információi szerint Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója egy sajtótájékoztatón azt jelentette be, hogy augusztus 30-án a Tények után indul a Sztárban sztár új évada és ezután minden vasárnap új adással jelentkezik. A zsűrit még nem mutatták be, ám azt már tudjuk, hogy Tilla lesz a műsorvezető.

A portál emlékeztett arra, hogy ennyire korán még sohasem indult el a show. A legkorábbi kezdés a második évad esetében történt, akkor szeptember 7-én ültették a tévé elé a nézőket a sztárok.

Borítókép: a Sztárban sztár harmadik évadának zsűrije (balról jobbra): Bereczki Zoltán, Liptai Claudia, Havas Henrik, Majka. Forrás: tv2.hu.