promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Liam Neeson hamarosan két filmjével is meghódítja a mozikat – előzetes
Borítókép:  Collider
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szeptember elején érkezik a mozikba Liam Neeson új akciófilmje, A becsületes tolvaj, amihez látványos előzetes érkezett. De augusztusban is érkezik egy könnyedebb darab a színésztől, mégpedig a Made in Italy.

Augusztustól egy darabig Liam Neeson fogja uralni a mozikat, hiszen Christopher Nolan új filmje, a Tenet is csak hó végén kerül bemutatásra, azonban az Elrabolva, a Star Wars, és a Schindler listája sztárjának legújabb filmjét, a Made in Italy-t már augusztus 6-tól vetítik a hazai filmszínházak. Ebben az angol-olasz vígjátékban Neeson a saját fiával együtt játszik, szóval mindenképpen egy könnyedebb darabra kell számítani.

A történet szerint a londoni bohém művész, Robert, fiával, Jackkel visszatér Olaszországba, hogy felújítsa azt a nyaralót, melyet egykori felesége hagyott rájuk. Arra azonban egyikük sem számít, hogy a házat milyen borzasztó állapotban találják... Ahogy apa és fia hozzálátnak a munkálatoknak, rá kell ébredniük, hogy nem csak a nyaralóra, de kettejük kapcsolatára is ráfér egy alapos renoválás. Szerencsére eleinte lehetetlennek tűnő feladatuk során segítségükre van a közeli kisváros bohókás apraja nagyja, így az idő előrehaladtával Robert és Jack nem csak a ház körüli teendőikkel kezdenek el haladni, hanem esélyt kapnak, hogy túllépjenek múltbéli sérelmeiken és újra megleljék a boldogságot.

De akik inkább a színész akciófilmes oldalát szeretik, azok számára is van egy remek hírünk, hiszen szeptember 3-án debütál A becsületes tolvaj, amiben Liam Neeson egy bankrablót alakít, aki rátalál élete szerelmére, ezért úgy dönt, hogy jó útra tér és becsületes életet él. A helyzet azonban bonyolódik, amikor egy korrupt FBI ügynöknek akarja feladni magát. Hamarosan már nemcsak a nevét kell tisztáznia, de a saját és szerelme élete is veszélybe kerül.

A film rendezője, Mark Williams producerként vált ismertté, nevéhez fűződik a Netflixen futó Ozark-sorozat, A könyvelő és a Java Heat – Tüzes pokol. Neeson mellett olyan színészeket láthatunk majd, mint Kate Walsh (A Grace klinika, Fargo-sorozat, Egy különc srác feljegyzései), Jai Courtney (Die Hard – Drágább mint az életed, A beavatott, Suicide Squa – Az öngyilkos osztag, Terminátor: Genisys) és Robert Patrick (Terminátor 2 – Az ítélet napja, Copland, Még drágább az életed).

A becsületes tolvaj előzetesét alább nézhetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás