Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Soha nem látott kép került elő az Exatlon Hungary-ből

Soha nem látott kép került elő az Exatlon Hungary-ből

Zene, Film & Kultúra

Soha nem látott kép került elő az Exatlon Hungary-ből

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin - 2020.07.31. 07:07

Pap Dorci egy eddig soha nem látott képet tett közzé az Exatlon Hungary-ből, amin nemcsak a csapattársai, de szerelme, Yilmaz is látható.

Az Exatlon Hungary versenyzői számtalan emlékkel tértek haza Dominikáról, melyek között akadtak jók, és rosszak egyaránt. Utóbbiak közé tartozik az a bizonyos saras pálya is, amit Pap Dorci személy szerint gyűlölt, de az Instagramján mégis egy olyan képet osztott meg ezzel kapcsolatban, ami mindig mosolyt csal az arcára.

„Szerintem minden az arcunkra van írva, hogy mennyire jól éreztük kint magunkat, még tetőtől talpig sarasan is”

- írta a posztjában Dorci.

A képen a 2020-as Exatlon Hungary Kihívói láthatók, de Novák Zalán előtt ott van Dorci jelenlegi szerelme, Yilmaz is, aki rendezőasszisztensként dolgozott a műsorban.

„Ez a kép pont akkor készült, amikor megbeszéltük, hogy egy-két stáb tagot csak úgy, feltűnésmentesen megölelünk hátulról, nehogy már csak mi legyünk koszosak. Hát miközben készült a kép, Zalán teljesítette is az első lépcsőfokot, ahol pont az én szerelmem volt az áldozat”

- tette hozzá a fiatal lány.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Arról a bizonyos saras pályáról vannak ám jó emlékek is! Az egyiket itt pont sikerült megörökítenünk. Szerintem minden az arcunkra van írva, hogy mennyire jól éreztük kint magunkat, még tetőtől talpig sarasan is (pedig gyűlöltem ezt a pályát). Ez a kép pont akkor készült, amikor megbeszéltük, hogy egy-két stáb tagot csak úgy, feltűnésmentesen megölelünk hátulról, nehogy már csak mi legyünk koszosak Hát miközben készült a kép, Zalán teljesítette is az első lépcsőfokot, ahol pont az én szerelmem volt az áldozat#dominicanrepublic #summer #memories #fun #havefun #friends #lovethem #goodmemories #missthis #funny #exatlon #exatlonhungary #mud #saraspálya #nyár #nagymosoly #boldogság #öröm #emlék #szépemlék #természet #hajrá #kihívók #egyszívegydobbanás

Pap Dorka (@papdorci) által megosztott bejegyzés,

Borítókép: TV2