promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tíz éves a tiniket megőrjítő One Direction
Borítókép:  Jason Merritt / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Akik már egyáltalán nem tinik többé. A One Direction sok mindennel készült a rajongóknak, de ettől még nem fognak újra összeállni.

Nem lehet vitatni, hogy a One Direction a 2010-es évek egyik legsikeresebb zenekara volt. A csapat közel 200 millió lemezt adott el világszerte, hallgatottságuk pedig a legnagyobb streaming oldalakon már túllépte a 21 milliárdot. Nem mellesleg a One Direction lett az első csapat a történelemben, akinek mind a négy albuma első helyen debütált a Billboard 200-as listáján.

A rajongók nagyon várták, hogy mivel készül a csapat a tizedik évfordulóra. Nem olyan rég meg is kapták a válaszokat, mivel elindult egy speciális „10 Years of One Direction” nevű weboldal, amely magával ragadó, izgalmas, interaktív élményt biztosít a látogatóknak.

A webhely egy idővonal formájában jelenik meg, ami bemutatja a csapat történetét, az első meghallgatástól egészen addig, amíg a srácok úgy döntöttek, szünetet tartanak. Az oldalon megtalálhatóak a zenei videók, albumborítók, TV-előadások, és a színfalak mögötti ritkán látott jelenetek is.

A fanok lehetőséget kapnak saját megosztható „mixtape” lejátszási listát létrehozni a webhelyen, amely személyre szabható, és az idővonal azon szekciója alapján ajánl tartalmat, melynek felfedezésével a legtöbb időt töltik.

Az évfordulóra készült egy videó is, ami dokumentálja a zenekar karrierjének legfontosabb eseményeit, az X-Faktor-os megalakulásától kezdve egészen a „History” kislemez kiadásáig, beleértve a videoklipeket, az előadásokat, és a színfalak mögötti jeleneteket.

Az esemény tiszteletére, különleges, átalakított EP-k jelentek meg a streaming platformokon, b-oldalakkal és ritka dalokkal, remixekkel, élő felvételekkel és a dalok akusztikus változataival, szóval érdemes ott is körülnézni.

Harry, Niall, Louis és Liam is megemlékeztek a közösségi médiában néhány poszttal a nagy eseményről, Zayn Malik, aki először hagyta ott a zenekart a szólózás reményében azonban nem. Emiatt kicsit felhördültek a rajongók, de szerintünk így is van mivel elfoglalni magukat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás