promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A koronavírus kinyírta az új G.I. Joe-film premierjét is
Borítókép:  Empire
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Októberben érkezett volna a Kígyószem: G.I. Joe – A kezdetek című film, de a koronavírus miatt a Hasbro elhalasztotta a premiert.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Paramount Pictures két spin-offot is készít a G.I. Joe-ból, ezek közül az egyik már idén októberben debütált volna a mozikban.

A Kígyószem: G.I. Joe – A kezdetekben ezúttal nem a Star Wars-filmek Darth Maulja, Ray Park alakította volna a szűkszavű nindzsát, hanem a Múlt karácsony és az Egy kis szívesség sztárja, Henry Golding.

A The Hollywood Reporter számolt be arról, hogy a Paramount-nál arra a döntésre jutottak, hogy a koronavírus-járvány miatt elhalasztják a film bemutatóját. Az új időpont még nincs kitűzve, csak annyit tudni, hogy valamikor 2021-ben kerülhet a mozikba.

A Kígyószem rendezői feladatait Robert Schwentke (A beavatott-sorozat: A hűséges, A lázadó) látta el, Golding mellett pedig olyan színészeket láthatunk majd benne, mint Samara Weaving (Aki bújt), Iko Uwais (A rajtaütés), és Andrew Koji (Warrior).

A másik G.I. Joe spin-offról eddig nem sokat tudni, mindössze annyit, hogy egy eddig mozifilmben nem látott karaktert helyez a középpontba, Chuckles-t, aki arról híres, hogy kiválóan ért a beépüléshez.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás