Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

The Witcher: jön az előzménysorozat, amiben megismerhetjük az első vajákot

The Witcher: jön az előzménysorozat, amiben megismerhetjük az első vajákot

Zene, Film & Kultúra

The Witcher: jön az előzménysorozat, amiben megismerhetjük az első vajákot

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 09:09

A Netflix hatalmasat robbantott a Vaják című sorozattal, és most nagyon örülhetnek a rajongók, hiszen a szolgáltató tovább bővíti a széria izgalmas világát.

A The Witcher-széria alapból könyvként is nagy siker volt, hiszen Andrzej Sapkowski egy elég különleges univerzumot alkotott, amiben van erőszak, szerelem, varázslat és érdekes lények is. A játékok hozták meg az igazi népszerűséget, majd tavaly év végén a Netflix csinált belőle Vaják címmel egy sorozatot Henry Cavill főszereplésével, és onnantól kezdve nem volt megállás, mindenki megkedvelte Ríviai Geraltot.

Most pedig remek dologról számolt be a SlashFilm, ugyanis a Netflix bejelentette, hogy készül a Vaják előzménysorozata, a The Witcher: Blood Origin, ami az első vajákról fog szólni.

Declan de Barra és Lauren Schmidt Hissrich alkotása 1200 évvel a tavaly bemutatott Netflix-széria előtt fog játszódni, élőszereplős lesz és hat részen keresztül figyelhetjük meg benne a legelső vaják kalandjait az elfek világában. Elég izgalmas a téma, és biztos, hogy tartogatnak pár csavart és meglepetést még a legnagyobb fanatikusok számára is, szóval van miért várni – bár a bemutató dátumáról még nincsenek hírek.

A vaják egyébként olyan egyének, akik gyerekkoruktól kezdve a durva kiképzésnek és a különböző mágikus rituáléknak köszönhetően kőkemény, emberfeletti erővel rendelkező harcosok lettek. Ugyan a legtöbb helyen megvetik őket, de azért adnak nekik egy kis pénzt, ha éppenséggel egy vérszomjas szörnyeteg tartja rettegésben a helyieket, és kell valaki, aki lemészárolja azt.

Borítókép: Henry Cavill a Vaják című sorozatban / imdb.com

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria