promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Népszerű és fontos szereplő száll ki az NCIS-ből
Borítókép:  az NCIS csapata. Forrás: justwatch.com.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Eddig tizenhét évadot forgattak a Mark Hamon fémjelezte NCIS-ből.

A koronavírus-járvány miatti leállás minden amerikai sorozatra hatással volt. Nem volt ez másképp az NCIS-szel sem, amely aktuális, 17. évada a válság miatt rövidebb lett.

Az NCIS az amerikai CBS-hálózat tévésorozata a tengerészeti nyomozószolgálat speciális ügynökökből álló csapatáról. A sorozattervezet és a szereplők bemutatkozására a JAG – Becsületbeli ügyek egy kétrészes epizódjában került sor. Az eredeti felállásból már csak Leroy Jethro Gibbs csapatvezető különleges ügynök, azaz Mark Hamon maradt. Bár ide sorolhatjuk Sean Murray-t is, aki Timothy McGee különleges ügynököt személyesíti meg, ám Murray az első évadban még nem tartozott a főszereplők közé.

2017-ben, azaz a 15. évadban csatlakozott a csapathoz Jack Sloane különleges ügynök, akit Maria Bello személyesít meg. Az elmúlt szezonok során a sorozat egyik legfontosabb szereplőjévé lépett elő.

A Deadline saját forrásaira hivatkozva azt írja, hogy Bello nem hosszabbította meg három évre szóló szerződését, így a 18. évad első nyolc részében még szerepelni fog, ám utána távozik az NCIS-től.

Arról egyelőre nincsenek információk, hogy mikor kezdik el a sorozat következő szezonját forgatni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás