Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Népszerű és fontos szereplő száll ki az NCIS-ből

Népszerű és fontos szereplő száll ki az NCIS-ből

Zene, Film & Kultúra

Népszerű és fontos szereplő száll ki az NCIS-ből

Zene, Film & Kultúra

TK 21:01

Eddig tizenhét évadot forgattak a Mark Hamon fémjelezte NCIS-ből.

A koronavírus-járvány miatti leállás minden amerikai sorozatra hatással volt. Nem volt ez másképp az NCIS-szel sem, amely aktuális, 17. évada a válság miatt rövidebb lett.

Az NCIS az amerikai CBS-hálózat tévésorozata a tengerészeti nyomozószolgálat speciális ügynökökből álló csapatáról. A sorozattervezet és a szereplők bemutatkozására a JAG – Becsületbeli ügyek egy kétrészes epizódjában került sor. Az eredeti felállásból már csak Leroy Jethro Gibbs csapatvezető különleges ügynök, azaz Mark Hamon maradt. Bár ide sorolhatjuk Sean Murray-t is, aki Timothy McGee különleges ügynököt személyesíti meg, ám Murray az első évadban még nem tartozott a főszereplők közé.

2017-ben, azaz a 15. évadban csatlakozott a csapathoz Jack Sloane különleges ügynök, akit Maria Bello személyesít meg. Az elmúlt szezonok során a sorozat egyik legfontosabb szereplőjévé lépett elő.

A Deadline saját forrásaira hivatkozva azt írja, hogy Bello nem hosszabbította meg három évre szóló szerződését, így a 18. évad első nyolc részében még szerepelni fog, ám utána távozik az NCIS-től.

Arról egyelőre nincsenek információk, hogy mikor kezdik el a sorozat következő szezonját forgatni.

Borítókép: az NCIS csapata. Forrás: justwatch.com.