promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elég sok Retro Rádió hallgató nem örül Bochkor Gábor érkezésének
Borítókép:  ATV
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mondhatjuk úgy is, hogy kettészakad a tábor, de a Retró Rádiónak le kellett hűtenie a forrongókat.

Mivel a Médiatanács anno nem hosszabbította meg a Music FM hét éves médiaszolgáltatási jogosultságát, így a frekvenciával együtt Bochkor Gábor műsora is eltűnt, de ahogy nem olyan rég beszámoltunk róla, a műsorvezető ismét mikrofon elé ül. A Retro Rádió reggeli műsorában Lovász László lesz a társa.

Sebestyén Balázsék Morning Show-ja még mindig uralja az étert, de az emberek szeretik, ha van miből válogatni, ráadásul lehet ismét beindul az odamondogatás kettejük közt, amit nem nagyon tud megunni a közönség.

A bejelentést a Retro Rádió is megtette a Facebook-oldalán, ami elég heves lavinát indított el a hétvégén. A hallgatóktól páran azt nehezményezik, hogy a Retro belepiszkált a műsorstruktúrába, de a legtöbben inkább Bochkor Gáborral van bajuk.

„Olvassátok végig a hozzászólásokat, remélem látjátok, mekkora mellélövés ez a váltás...Hogy lehettetek ekkora idióták ennek az öntelt , kipukkadt., humortalan , kiégett senkinek lehetőséget nyújtani?”

– írta az egyik kommentelő.

Kettészakadt a dolog, mert a cikkünk írásakor a hatezer reakcióból ugyanannyi lájk van a poszton, mint dühös és szomorú arc. A Retro azonnal reagált, és próbálta lenyugtatni a kedélyeket.

„Kedves Hallgatók! Ahogy fentebb írtuk, igyekszünk tekintettel lenni mindenki érzéseire. Érthető, ha ez most sokaknak fáj. És ezzel semmi baj nincs. De a változás a Retro Rádió 24 órájából »csupán« 4 órát érint. Vagyis a »maradék« 20 órában pont ugyanazt kapjátok, mint eddig. És adjunk esélyt annak is, hogy kedvelni fogjátok Bocsi és Laci műsorát! Az ítéletekkel várjátok meg legalább az első pár adást!”

– írta a rádió a posztban.

Sokan azonban írták, hogy ők bizony nem kíváncsiak még az első adásra sem, inkább elváltanak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás