promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emilia Clarke lehet az új Star Wars-sorozat főszereplője
Borítókép:  Daily Star
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon úgy tűnik, hogy Emilia Clarke még nem végzett a Star Warssal. A híresztelések szerint a Disney+-ra érkezik majd az új széria, amiben a Trónok harca sztárja lenne az egyik főszereplő.

Emilia Clarke nem először kapna szerepet egy Star Wars-projektben. A 2018-ban debütált, hatalmas anyagi bukást produkáló, és vegyes fogadtatásban részesült Solo: Egy Star Wars-történetben ő alakította a fiatal Han Solo szerelmét, Qi'rát.

Akik látták a filmet, tudják, hogy Emilia karaktere mindvégig a Vörös Hajnal nevű szervezetetet szolgálta, aminek feje nem más, mint a népszerű Sith Nagyúr, Darth Maul. Akik a Solo bemutatása előtt nem követték az animációs Star Wars-sorozatokat (Clone Wars, Lázadók), minden bizonnyal teljesen összekavarodtak, mikor meglátták a megöregedett Maul-t, hiszen a mozifilmek szerint a fiatal Obi-Wan Kenobi végzett vele a Naboo-i csatában.

Azóta már bebizonyosodott, hogy George Lucas és Dave Filoni remek döntést hoztak azzal, hogy a Clone Wars-ban visszahozták Maul-t, hiszen az egyik legközkedveltebb karakterré vált a Star Warson belül, így nem csoda, hogy a Soloban is szerepet kapott.

Már csak az ő szála miatt is sajnálhatjuk, hogy végül a Han Solo-előzménytörténet nem kap folytatást, de úgy tűnik, bizonyos szempontból így sem kell lemondanunk róla.

A The Direct Beta információi szerint a Disney+-ra fog érkezni egy új sorozat, aminek főszereplője az Emilia Clarke által alakított Qi'ra és Darth Maul lenne.

 

Természetesen erről mind ez idáig még semmilyen hivatalos bejelentés vagy infómorzsa nem érkezett, mindenesetre biztos nagyon sokakat érdekelne a sorozat, hiszen Maul történetében van egy óriási hézag, amit be kellene tömni: nem tudjuk, mi történt vele a Clone Wars befejező évadának záróepizódja és a Lázadók-sorozat között, csak azt, amit a Solo legvégén megtudtunk, hogy ő a Vörös Hajnal vezetője.

Bár a sorozatok terén egyre jobb híreket hallani, a mozifilmekkel kapcsolatban csak rosszakat kapunk. A Disney nemrég teljesen felborította a jövőbeni projektjeinek premiernaptárát, és ez alól a Star Wars sem volt kivétel.

Leghamarabb idén októberben térhetünk vissza a messzi-messzi galaxisba, mikor is a Disney+-on debütál a The Mandalorian 2. évada, de sínen van az Obi-Wan Kenobi minisorozat, és a Zsivány Egyesből megismert lázadótiszt, Cassian Endor századosról szóló spin-off széria is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás