promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett Majka és Curtis új klipje, ami egyből a 80-as évekbe repít minket
Borítókép:  Majka és Curtis / youtube.com/Magneoton
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majka és Curtis visszatért, ráadásul Nikával együtt, hogy megajándékozzanak minket egy újabb slágerrel, ami után nem véletlenül lesz olyan érzésünk, mintha ezt már hallottuk volna valahol.

Majka manapság főleg azzal hívja fel magára a figyelmet, hogy nagyon szívén viseli zenésztársai sorsát, hiszen most is azon dolgozik, hogy legalább nyár végén ismét lehessen nagyobb koncerteket tartani, amiknek bevételeivel talán kihúzhatják a járvány végéig a nehéz helyzetben lévő művészek.

Ettől függetlenül szerencsére volt ideje kidobni egy új klipet, ami igazi csemege lesz a rajongóknak.

„A csúcson túl” című zene videójában Majka oldalán Curtis, és az egykori tinisztár, Nika is feltűnik, ráadásul a gyönyörű, gyors kocsik mellett szinte időutazásban lesz részünk a 80-as éveket idéző retro feeling miatt.

Ez mondjuk nem véletlenül van így, ugyanis az új zene alapját egy 1984-es, Jermaine Jackson és Pia Zadora által előadott világsláger, a „When the Rain Begins to Fall” ihlette.

Nem baj, a híresség természetesen hozza a formáját, és ismét egy laza, fülbemászó slágert készített nekünk a barátaival, amit itt lehet meghallgatni:

Itt pedig megtalálható a dal, ami erőteljesen inspirálta Majkáékat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás