Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A brutalitás miatt lett rosszul egy színész az új Mortal Kombat-film forgatásán

A brutalitás miatt lett rosszul egy színész az új Mortal Kombat-film forgatásán

Zene, Film & Kultúra

A brutalitás miatt lett rosszul egy színész az új Mortal Kombat-film forgatásán

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 07:07

Ezerrel csinálják a Mortal Kombat című klasszikus játék legújabb filmadaptációját, és nagyon úgy néz ki, hogy hányós zacskót is kell majd adniuk a mozijegy mellé, mert kegyetlen fatalityk lesznek.

Az elsőfilmes Simon McQuoid rendezi az 1992-ben indult, szuper erőszakos harcos játék, a Mortal Kombat legújabb mozis feldolgozását, ami a hírek szerint nagyon fog tetszeni a rajongóknak, hiszen követi a tipikus MK szellemiséget, és a lehető legkeményebb megoldásokat alkalmazza, ahol nem a számítógépes effektusokat, hanem a praktikus, hús-vér brutalitást részesítik előnyben.

A MovieWeb szerint felkészülhetünk arra, hogy tényleg szakadó cafatokat fogunk látni hektoliternyi művérben úszva, így a gyengébb gyomorral rendelkező emberek nem biztos, hogy bírni fogják a filmet. Az egyik szereplőnek, Lewis Tannek konkrétan hányingere is lett a munkálatok alatt, annyira gusztustalan a fatalityk látványa.

„El kell mondanom, voltak olyan napok a forgatáson, hogy rosszul lettem. Nem viccelek. Egyáltalán nem... egyáltalán nem fogták vissza magukat”

– mondta megrökönyödve a színész.

Ezek alapján pedig tényleg maradandó élményben lesz részünk, mivel nem hazudtak a készítők, és valóban látni fogjuk a filmvásznon a játékokból jól ismert extrém kivégzéseket, amik ráadásul valósnak fognak hatni, és nem valami gagyi, animált dologgal szúrják ki a szemünket.

A Démonok között rendezője, James Wan a mű producere, a neve pedig szinte garanciának számít, így bőven van miért várnunk a jelen állás szerint jövő január 15-én érkező Mortal Kombat-filmet.

Borítókép: Mortal Kombat / mozitekercs.blog.hu