Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sterbinszky és Berkes Olivér összefogott egy közös dalra

Sterbinszky és Berkes Olivér összefogott egy közös dalra

Zene, Film & Kultúra

Sterbinszky és Berkes Olivér összefogott egy közös dalra

Zene, Film & Kultúra

BTP 10:10

Sterbinszky sem tétlenkedett a karanténban, és rögtön itt van a közös dala Berkes Olivérrel.

Sterbinszky évtizedek óta megkerülhetetlen a klubéletben. Anno még a house és trance műfajokkal kezdett, de hát nem volt olyan, amibe még ne kóstolt volna bele az elektronikus zenében. A DJ-producer itthon és külföldön is rendre teltházas bulikkal rázza fel a közönséget, valamint sorra jelentkezik izgalmas saját zenékkel. Legutóbb Majka és a New Level Empire közöséhez, az „Újra úton” című számhoz készített egy remixet.

Berkes Olivér igencsak sikeres éveket tudhat maga mögött. Az énekes-dalszerző a magyar popélet egyik kiemelkedő szereplője lett, akinek olyan, a rádiók repertoárjában is állandóan szereplő slágereket köszönhetünk, mint a YouTube-on milliós nézettségű „Visszakér a múlt”, a „Rólad szól”, vagy a Miss Mood-dal közös „Számítok rád”.

Sterbinszky és Olivér még nem dolgoztak együtt, de „A világot forgatnám fel”-lel megtört a jég. Olivér karakteres, első hallásra felismerhető hangszíne zseniális párost alkot Sterbinszky lüktető, feszes tempójú alapjával. A végeredmény egy rádióbarát popdal lett, amit már tesztelhettek is a lyric-videóval.

Borítókép: Kriszfoto