promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sterbinszky és Berkes Olivér összefogott egy közös dalra
Borítókép:  Kriszfoto
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sterbinszky sem tétlenkedett a karanténban, és rögtön itt van a közös dala Berkes Olivérrel.

Sterbinszky évtizedek óta megkerülhetetlen a klubéletben. Anno még a house és trance műfajokkal kezdett, de hát nem volt olyan, amibe még ne kóstolt volna bele az elektronikus zenében. A DJ-producer itthon és külföldön is rendre teltházas bulikkal rázza fel a közönséget, valamint sorra jelentkezik izgalmas saját zenékkel. Legutóbb Majka és a New Level Empire közöséhez, az „Újra úton” című számhoz készített egy remixet.

Berkes Olivér igencsak sikeres éveket tudhat maga mögött. Az énekes-dalszerző a magyar popélet egyik kiemelkedő szereplője lett, akinek olyan, a rádiók repertoárjában is állandóan szereplő slágereket köszönhetünk, mint a YouTube-on milliós nézettségű „Visszakér a múlt”, a „Rólad szól”, vagy a Miss Mood-dal közös „Számítok rád”.

Sterbinszky és Olivér még nem dolgoztak együtt, de „A világot forgatnám fel”-lel megtört a jég. Olivér karakteres, első hallásra felismerhető hangszíne zseniális párost alkot Sterbinszky lüktető, feszes tempójú alapjával. A végeredmény egy rádióbarát popdal lett, amit már tesztelhettek is a lyric-videóval.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás