promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ice Ice Baby: film készül Vanilla Ice életéről, és már a főszereplő is megvan
Borítókép:  Vanilla Ice / nostalgiacentral.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A valaha volt egyik leghíresebb egyslágeres előadó, Vanilla Ice is megkapja a maga életrajzi filmjét, raádásul nem akárki alakítja majd a rappert.

A Bohém rapszódia gigantikus sikere egyenesen lázba hozta Hollywoodot, hiszen azóta sorra jönnek ki az ikonikus zenészekről szóló alkotások, és jelenleg is dolgoznak például a Whitney Houston, Elvis Presley és David Bowie életén alapuló filmeken. Most viszont egy igazi fekete bárány sikere mögé is beleshetünk egy érdekesnek tűnő produkció által, hiszen csupán egyetlen ismert számmal rendelkezik, de az tényleg nagyot ütött – még úgy is, hogy más zenékből ollózták össze.

A SlashFilm írja, hogy az „Ice Ice Baby” egyslágeres rappere, Vanilla Ice is életrajzi filmet kap, és a Szemfényvesztőkből ismert Dave Franco fogja őt megtestesíteni a To The Extreme című alkotásban.

Ez csupán azért furcsa, mert amilyen gyorsan világhírű lett, olyan hamar el is tűnt a nevetséges stílusáról és nagyképűségéről ismert sztár, aki azóta már megnyugodott, és állítólag nagyon kedves, jófej ember lett, és még Adam Sandlerrel is csinált közös filmet.

Vanilla Ice, vagyis Robert Van Winkle pályafutását nem igazán lehet összehasonlítani mondjuk Freddie Mercury, vagy Elton John karrierjével, de még így is elért valamit, hiszen ő volt az első rapper, akinek sikerült felülnie a Billboard slágerlista trónjára, és így akár tanmeseként is szolgálhat az élete, szóval érthető, hogy miért akarják megfilmesíteni.

Dave Franco kifejezetten remek választás a szerepre, mivel elég tehetségesnek bizonyult az utóbbi években, és még hasonlít is a zenészre.

A forgatókönyvet Chris Goodwin és Phillip Van írják, a To The Extreme cím pedig arra az albumra utal, amin az „Ice Ice Baby” is szerepel. Az is kiderült, hogy maga Vanilla Ice is aktívan besegít, hogy a lehető legpontosabban tudják elregélni a rövid ideig tartó, de annál kalandosabb sikerét.

Állítólag A katasztrófaművész hangulatát célozzák meg a készítők, szóval nem fogja túlzottan komolyan venni magát az alkotás, ezek alapján pedig egy szórakoztató, csupaszív művet kapunk, ami megmutatja az egyik legalapabb egyslágeres előadó életútját az ismeretlenségtől egészen a világsztárságig, majd vissza – miközben Vanilla Ice annyira próbál menőnek tűnni, hogy az már ciki.

Szóval, jobban tesszük, ha felrakjuk a To The Extreme-et a várólistánkra, mivel igazán jó élményt ígér.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás