Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Keanu Reeves meglepetése: titokban egy brutális képregényen dolgozik

Keanu Reeves meglepetése: titokban egy brutális képregényen dolgozik

Zene, Film & Kultúra

Keanu Reeves meglepetése: titokban egy brutális képregényen dolgozik

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 11:11

A John Wick-széria sztárja most teljesen új oldaláról mutatkozik be, hiszen fogta magát, és elkezdett írni egy képregényt, aminek még a főhősét is róla mintázták.

A világ egyik legkedveltebb és legmenőbb színészének számít Keanu Reeves, hiszen nem elég, hogy általában remek filmeket hoz nekünk, de állítólag emberileg is fantasztikus, és csak úgy ontja magából a pozitivitást. A mozikban már bizonyított az elmúlt évtizedek alatt, de a SlashFilm cikke alapján most úgy tűnik, hogy új vizekre evez, hiszen kipróbálja magát a képregények világában is.

Keanu Reeves ötlete alapján készül a BRZRKR című képregény, ami egy 80.000 éves, halhatatlan harcosról szól, aki durva küldetéseket hajt végre azért, hogy az amerikai kormány ne árulja el senkinek a titkát – az pedig már csak hab a tortán, hogy főhősünk egy az egyben úgy néz ki, mint a sztár.

Ez elég izgalmasan hangzik, hiszen sokan poénkodnak azzal, hogy Keanu Reeves halhatatlan, mivel mióta világ a világ, ő ugyanúgy néz ki. Az erőszakosnak ígérkező, mindössze 12 részes alkotást jelenleg Skype-on keresztül, Matt Kindttel közösen írja a híresség, és a tehetséges Alessandro Vitti lesz az illusztrátor.

A BRZRKR jelen állás szerint októberben fog megjelenni a Boom! Studios gondozásában, és már egy kis ízelítőt is kaptunk belőle, ami alapján tényleg nagyon jó lesz:

Borítókép: Keanu Reeves / Emma McIntyre / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP