promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
George Lucas saját verziót készített a Skywalker korából?
Borítókép:  Screenrant
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy friss pletyka szerint George Lucas egy saját verziót készített a Star Wars: Skywalker korából, amiben megjelenik Hayden Christensen is, mint Anakin Skywalker.

2019 decemberében debütált Skywalker kora ugyan nem lett minden idők leggyűlöltebb Star Wars-filmje, ezt a címet továbbra is Rian Johnson sokat vitatott Az utolsó Jedik-je birtokolja, de tény, hogy a 9. epizód is eléggé megosztó lett. J.J. Abrams mindent megtett, hogy egy mindenki számára kielégítő befejezést készítsen az új trilógiához, és az egész Skywalker Sagához, de nagyon sokan azóta is azt követelik a Disney-től, hogy ezeket a filmeket vagy semmisítsék meg, vagy hagyják figyelmen kívül.

Ezekben az időkben folyamatosan újabb, és egyre hajmeresztőbb pletykák látnak napvilágot, mint például az, hogy George Lucas készített egy saját vágást a Skywalker korából, ami a végeredményt tekintve körülbelül 40 százalékban különbözik a moziban látottaktól.

A híresztelések szerint ebben a verziójában belekerülnének olyan felvételek, amiket Abrams végül kivágatott a mozis változatból. Ezek közül az egyikben megjelenik Hayden Christensen is, mint Anakin Sykwalker, aki elmagyarázza Rey-nek, hogy Palpatine hogyan élhette túl A Jedi visszatérben történteket. Egy másik jelenetben pedig, mikor Kylo Ren Han Soloval beszélget, megjelenik Luke és Leia is, utóbbi pedig abba hal bele, hogy az Erő segítségével megjelenik a fiának.

Lucas vezióját állítólag a stúdió két döntéshozó pozícióban lévő embere is látta, és teljesen odáig voltak, hogy mennyivel jobb a mozis verziónál. Természetesen ezeket sem a Disney, sem a Lucasfilm nem erősítette meg, de nem is cáfolta, így mindenképpen érdemes ezt akként kezelni, ami: pletykaként.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás