Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Új Star Wars-sorozat készül a Clone Wars alkotóival

Új Star Wars-sorozat készül a Clone Wars alkotóival

Zene, Film & Kultúra

Új Star Wars-sorozat készül a Clone Wars alkotóival

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 21:42

2021-ben debütál a Disney+-on a nagysikerű Star Wars animációs sorozat, a Clone Wars alkotóinak vadonatúj szériája, a The Bad Batch.

Nemrég ért véget minden idők eddigi legjobb Star Wars-sorozata, a Clone Wars, azaz A klónok háborúja. A hét évados animációs széria A klónok támadása és A Sithek bosszúja között zajló klónháborúk időszakáról szólt, melynek befejező évada minden eddiginél nagyobb sikert ért el, a rajongók teljesen odáig voltak a látottaktól. Mi tagadás, valóban grandiózusos és méltó lezárást kapott ez a fantasztikus sorozat.

Az utolsó szezon három különálló történetet mesélt el: az elsőben ismertük meg a Bad Batch-ot, vagyis a 99. klónalakulatot, akik nem átlagos klónok voltak, hanem egy olyan speciális, génkezelt, balhés bagázs, akiknek egyedi képességeik és jellemvonásaik voltak.

Bár a Clone Wars-ban csak néhány epizód erejéig találkozhattunk velük, hamarosan egy egész sorozat főszereplői lesznek. Mint kderült: egy vadonatúj animációs sorozaton dolgozik a Lucasfilm Animation, ami a 99-es klónalakulatról fog szólni, és a Disney+-on fog debütálni.

„Bár a Clone Wars a végéhez ért, partnerségünk a Lucasfilm Animation történetmesélőivel és művészeivel még csak most kezdődik. Izgatottak vagyunk, hogy életre kelthetjük Dave Filoni elképzeléseit a Bad Batch következő kalandjaival”

– mondta a Disney+ tartalomfelelős igazgatója, Agnes Chu

A történet a klónháborúk és a 66-os parancs után fog játszódni, melyben a különleges klónalakulat merész küldetéseken fog részt venni, közben próbálnak kitűzni maguk elé valamilyen célt.

Külön bizakodásra ad okot, hogy a sorozat showrunnere ugyanaz a Dave Filoni lesz, aki a Clone Wars és a Lázadók sorozatokat is felügyelte, a vezető írója pedig Jennifer Corbett (Star Wars: Ellenállás, NCIS) lesz.

Borítókép: Deadline