promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
DR BRS, Lotfi Begi és Kollányi Zsuzsi összeálltak egy közös dalra
Borítókép:  Magneoton
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Régi nyár című szerzemény lett a 2020-as EFOTT fesztiválhimnusza.

Jelenleg úgy néz ki, hogy 2020. augusztus 26-30. között megpróbálják megtartani az EFOTT-ot, és bár sok külföldi név lemondta a fesztivált, de Flo Rida biztosan tiszteletét teszi, a hazai fellépőkből pedig mindenki megtalálhatja a kedvencét, mert tényleg illusztris a névsor.

A szervezők nem olyan rég bejelentették, hogy még egy nagy nemzetközi meglepetés érkezik: az EFOTT-on lép színpadra hazánkban először a híres fiúbanda, a Five.

Közben nem akármilyen trió állt össze, hogy megalkossák az idei fesztivál indulóját. A csodálatos hangú Kollányi Zsuzsi, az ország egyik legfelkapottabb DJ-producere, Lotfi Begi és a feldolgozások nagymestere, DR BRS egy felejthetetlen közössel rázzák fel az idényt.

Valószínűleg sokan emlékeznek a Venus klasszikusára, a Régi nyárra, amit a hármas most 2020-as köntösbe bújtatott.

Földön, vízen, és levegőben is forgott a fesztiválhimnusz klipje. Az alkotók nem bízták a véletlenre, teljes körűen bevették a Velencei-tavat, ahol kilátóra másztak, hajóra szálltak, vonatoztak és a jelenetekbe még egy kabrió is begurul. A munka nem volt teljesen akadálytalan, hiszen DR BRS, vagyis Béres Attila, frissen gipszelt lábbal tudta le a forgatási napot. Viszont a lényeg a zene, szóval érkezzen a végeredmény!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás