Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

DR BRS, Lotfi Begi és Kollányi Zsuzsi összeálltak egy közös dalra

DR BRS, Lotfi Begi és Kollányi Zsuzsi összeálltak egy közös dalra

Zene, Film & Kultúra

DR BRS, Lotfi Begi és Kollányi Zsuzsi összeálltak egy közös dalra

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 11:52

A Régi nyár című szerzemény lett a 2020-as EFOTT fesztiválhimnusza.

Jelenleg úgy néz ki, hogy 2020. augusztus 26-30. között megpróbálják megtartani az EFOTT-ot, és bár sok külföldi név lemondta a fesztivált, de Flo Rida biztosan tiszteletét teszi, a hazai fellépőkből pedig mindenki megtalálhatja a kedvencét, mert tényleg illusztris a névsor.

A szervezők nem olyan rég bejelentették, hogy még egy nagy nemzetközi meglepetés érkezik: az EFOTT-on lép színpadra hazánkban először a híres fiúbanda, a Five.

Közben nem akármilyen trió állt össze, hogy megalkossák az idei fesztivál indulóját. A csodálatos hangú Kollányi Zsuzsi, az ország egyik legfelkapottabb DJ-producere, Lotfi Begi és a feldolgozások nagymestere, DR BRS egy felejthetetlen közössel rázzák fel az idényt.

Valószínűleg sokan emlékeznek a Venus klasszikusára, a Régi nyárra, amit a hármas most 2020-as köntösbe bújtatott.

Földön, vízen, és levegőben is forgott a fesztiválhimnusz klipje. Az alkotók nem bízták a véletlenre, teljes körűen bevették a Velencei-tavat, ahol kilátóra másztak, hajóra szálltak, vonatoztak és a jelenetekbe még egy kabrió is begurul. A munka nem volt teljesen akadálytalan, hiszen DR BRS, vagyis Béres Attila, frissen gipszelt lábbal tudta le a forgatási napot. Viszont a lényeg a zene, szóval érkezzen a végeredmény!

Borítókép: Magneoton