promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Érkezik a Constantine folytatása, ráadásul Keanu Reeves is visszatér?
Borítókép:  Keanu Reeves a Constantine, a démonvadász című filmben / via moviepilot.de
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon úgy néz ki, hogy jó eséllyel elkészül a 2005-ös Constantine, a démonvadász második része, amiben Keanu Reeves ismét túlvilági lényekkel fog megküzdeni.

Keanu Reeves nem csupán a Mátrixból ismert Neo, vagy John Wick karaktere miatt lett igazán ismert, hiszen 2005-ben kijött a Constantine, a démonvadász című izgalmas alkotás is, amiben ő alakította a címszereplő keményfiút, aki félelmetes erőkkel veszi fel a harcot a jó érdekében. A képregényeken alapuló film sikeres lett, de meglepő módon nem jött hozzá folytatás – eddig.

A MovieWeb most azt írja, hogy elég megalapozottnak tűnő pletykák keltek szárnyra Hollywoodban, hiszen kiderült, hogy a legutóbbi Star Wars-film rendezője, J.J. Abrams komoly feladatot kapott az HBO Maxtól, és elvileg az ő kezébe került a DC tulajdonában lévő legendás karakter sorsa, és elképesztő tervek vannak készülőben.

Állítólag egy új Constantine-filmen dolgoznak, amiben jó eséllyel Keanu Reeves is visszatérhet, hiszen többször jelezte már, hogy szívesen eljátszaná újra a karaktert.

Ez fantasztikus hír, hiszen nem elég, hogy jön a Mátrix és a John Wick negyedik része, de így teljesülhet a rajongók és Keanu Reeves kívánsága, és a színész újra a démonvadász bőrébe bújhat – hiszen ki lenne akkora barom, hogy nemet mond neki, miután nyilvánosan jelezte, hogy benne lenne egy folytatásban?

Persze, volt már arra is példa, hogy a producerek félrerakják a logikát, és inkább egy teljesen új projektet készítenek – például a tavalyi, óriásit bukó Hellboy esetben is ez volt –, szóval még nem érdemes beleélnünk magunkat, de az biztos, hogy bíztató a szóbeszéd megjelenése.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás