promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lady Gaga nagylelkű felajánlást tett Billie Eilishnak
Borítókép:  Lady Gaga / ANGELA WEISS / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kiderült, hogy Lady Gaga is szemet vetett a tehetséges Billie Eilishra, és igen komoly dologgal próbálta segíteni őt.

Az Oscar-díjas Lady Gaga már szinte elsöpörte a világot, és jelenleg talán ő a legnagyobb popsztár a szakmában. Hosszú éveket töltött azzal, hogy ennyire felépítse magát, és nem volt könnyű dolga, hiszen nem igazán volt mellette senki, aki fogja a kezét, vagy ellássa komoly tanácsokkal. Most viszont meg akarja adni valakinek azt, ami neki nem adatott meg, és már ki is nézett magának egy fiatal énekesnőt.

A 24 írja, hogy az Apple Musicnak nyilatkozott Lady Gaga, ahol elárulta, hogy még januárban küldött egy csokor virágot Billie Eilishnak, miután a 18 éves előadó öt Grammy-díjat is bezsebelt a gálán. De nem csupán a gratulációját fejezte ki, hanem felajánlotta, hogy a mentora lesz, és bármiben segít neki, amiben csak tud.

Lady Gaga azért elárulta, hogy nem volt teljesen egyedül, hiszen mindig számíthatott Elton Johnra, ha bármi gondja volt, de most nagyon szeretne valaki mellett állni és egyengetni az útját.

Arról még nincs hír, hogyan reagált a nagylelkű ajánlatra Billie Eilish – akinek úgy tűnik, hogy alapból nem igazán van szüksége erre, hiszen már most hatalmas névnek számít –, de az biztos, hogy érdekes párosítás lenne, amiből még talán egy gigasláger is születhet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás