Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Lady Gaga nagylelkű felajánlást tett Billie Eilishnak

Lady Gaga nagylelkű felajánlást tett Billie Eilishnak

Zene, Film & Kultúra

Lady Gaga nagylelkű felajánlást tett Billie Eilishnak

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 08:38

Kiderült, hogy Lady Gaga is szemet vetett a tehetséges Billie Eilishra, és igen komoly dologgal próbálta segíteni őt.

Az Oscar-díjas Lady Gaga már szinte elsöpörte a világot, és jelenleg talán ő a legnagyobb popsztár a szakmában. Hosszú éveket töltött azzal, hogy ennyire felépítse magát, és nem volt könnyű dolga, hiszen nem igazán volt mellette senki, aki fogja a kezét, vagy ellássa komoly tanácsokkal. Most viszont meg akarja adni valakinek azt, ami neki nem adatott meg, és már ki is nézett magának egy fiatal énekesnőt.

A 24 írja, hogy az Apple Musicnak nyilatkozott Lady Gaga, ahol elárulta, hogy még januárban küldött egy csokor virágot Billie Eilishnak, miután a 18 éves előadó öt Grammy-díjat is bezsebelt a gálán. De nem csupán a gratulációját fejezte ki, hanem felajánlotta, hogy a mentora lesz, és bármiben segít neki, amiben csak tud.

Lady Gaga azért elárulta, hogy nem volt teljesen egyedül, hiszen mindig számíthatott Elton Johnra, ha bármi gondja volt, de most nagyon szeretne valaki mellett állni és egyengetni az útját.

Arról még nincs hír, hogyan reagált a nagylelkű ajánlatra Billie Eilish – akinek úgy tűnik, hogy alapból nem igazán van szüksége erre, hiszen már most hatalmas névnek számít –, de az biztos, hogy érdekes párosítás lenne, amiből még talán egy gigasláger is születhet.

Borítókép: Lady Gaga / ANGELA WEISS / AFP