promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Belehalt a koronavírusba Nick Cordero
Borítókép:  Nick Cordero és családja. Forrás: Getty Images via AFP/Noam Galai.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nick Cordero 95 napig küzdött a kórral.

A CNN írja, hogy a 41 éves világhírű Brodway-színész, Nick Cordero szervezete feladta a harcot. Felesége, Amanda Kloots hosszú posztban írta meg a tragikus hírt:Istennek most van egy új angyala a mennyben. Az én drága férjem ma reggel elment. Családja szeretetétől körülvéve, énekelve és imádkozva, óvatosan hagyta el ezt a földet. 

Cordero felesége rendszeresen tájékoztatta a közvéleményt férje állapotáról, ugyanis a koronavírus kimutatása után szövődmények léptek fel, ennek következtében amputálni kellett a színész jobb lábát.

Corderót március 31-én szállították kórházba, ahol kimutatták a koronavírust a szervezetében, majd lélegeztetőgépre került. A véralvadás megelőzése érdekében vérhigítót kapott, ám belső vérzései lettek a gyógyszertől. Az orvosok azonnal leáltak a vérhigítóval, ám Cordero a jobb lábában keringési zavarok keletkeztek, majd a láb amputálása mellett döntöttek. Hiába küzdöttek heteken át az orvosok a színész életéért, nem sikerült megmenteni.

A Tony-díjra jelölt színész a Brodway nagy sztárja volt, emellett szerepelt a Különleges Ügyosztály és a Zsaruvér című sorozatokban – írja összefoglalójában az Index.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás