promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jubileumi születésnaphoz közeledik Csuja Imre
Borítókép:  Képmás Magazin/Emmer László
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csuja Imre szombaton lesz hatvan éves, de a színház már most felköszöntötte a színészt.

Nagyon nehéz időszakon ment át Csuja Imre, mivel tavaly októberben veszítette el legkisebb gyermekét, Csuja Bencét, aki mindössze 29 éves volt. A színész fiát egy erdőben találták meg, öngyilkos lett. Bence boldog életet élt, de valójában évek óta küzdött a saját démonjaival, korábban idegösszeomlása is volt. A színész nem kívánja feltépni a sebeket, így nem is szokott nyilatkozni soha a dologról.

Közben boldog pillanat következik a család életében, mivel Csuja Imre szombaton lesz hatvan éves. A kerek évforduló alkalmában a színész első számú munkaadója, az Örkény István Színház már felköszöntötte a színészt, mivel megtartották az évadzáró gyűlésüket.

„Kedves Nézőink, Barátaink! Megtartottuk rövid évadunk évadzáróját, szabad levegőn… (…) Közelgő hatvanadik születésnapja alkalmából köszöntöttük Csuja Imrét, és a tíz évnél régebben nálunk dolgozók munkáját jelképesen egy-egy szál virággal köszöntük meg”

– írta a színház a közösségi oldalán.

Torrente és Al Bundy magyar hangja természetesen tortát is kapott a munkatársaktól. Hosszú lesz ez a hét, mert Csuja szombatig még biztosan rengeteg köszöntést fog begyűjteni. Előre is boldog születésnapot kívánunk!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás