promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön A Tanár folytatása, máris forgatják az új részeket
Borítókép:  Trokán Nóra és Nagy Ervin / RTL Klub (via blikk.hu)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tovább zakatol az RTL Klub sikersorozata, hiszen érkezik A Tanár negyedik évadja, ráadásul az is kiderült, hogy mennyi ideig láthatjuk még képernyőn a szériát.

Sokan kedvelik az RTL Klubon futó A Tanár című sorozatot Nagy Ervin főszereplésével, éppen ezért rengetegen várták, hogy végre megnézhessék az áprilisban bemutatott harmadik évadot. Sajnos a tévében csupán egy rész ment le belőle, utána az RTL Most+ kínálatába kerültek a további epizódok, és csupán ősszel kerül vissza a képernyőre a széria.

Arról már beszámoltunk, hogy nagyon örülhetnek a sorozat rajongói, hiszen érkezik A Tanár negyedik évadja is, a 24 pedig most azt írja, hogy már el is kezdődtek a forgatások. A legtöbb stáb felkészült a koronavírus-járvány miatti változásokra, így rengeteg hazai produkció tudott visszatérni a munkálatokhoz, szóval izgatottan várhatunk a folytatásra.

A Tanár rendezője, Kovács Dániel beszélt egy kicsit a tervekről, így például az is kiderült, hogy addig megy majd a sorozat, amíg a nézőket érdekli, hiszen egyszerűen nem tudnak kifogyni az ötletekből.

„Az ezzel kapcsolatos témák mennyisége határtalan és szerintem egy nagyon szép feladatot tölt be A Tanár széria azzal, hogy megpróbálja olyan módon tálalni az embereknek, hogy az közben szórakoztató is legyen”

– mesélte.

Valószínűleg a most is ezerrel dolgozó Nagy Ervin is benne lenne abban, hogy szinte az idők végezetéig fusson A Tanár, hiszen az egyik legismertebb alakításáról van szó, ami hatalmas népszerűséget hozott neki az utóbbi években.

„Az elmúlt egy hónapom arról szólt, hogy egy nyaralót átépítettem és jártam az építési boltokat. Az utcán, mivel covid volt, mindenki kint állt és ment a »tanár úr«. Nagyon kézzelfogható, hogy evvel a szereppel mindenki engem már azonosít”

– mondta a színész.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás