Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Az RTL Klub döntött, három sikersorozat folytatását is berendelte

Az RTL Klub döntött, három sikersorozat folytatását is berendelte

Zene, Film & Kultúra

Az RTL Klub döntött, három sikersorozat folytatását is berendelte

Zene, Film & Kultúra

TK 11:22

Ezeknek a híreknek biztosan örülni fognak a Mellékhatás, a Tanár és az Apatigris rajongói.

A koronavírus-járvány sok minden egyéb mellett a TV-s piacra, azon belül a sorozatgyártásra is nagy hatással volt. A csatornák az adott év tavaszán forgatják azokat a sorozatokat, amiknek az epizódjait ősszel akarják bemutatni. Azonban a vírus miatti leállás keresztülhúzta a számításokat, és az RTL Klubnál – sok más tévéhez hasonlóan – úgy döntöttek, hogy a tavaszra betervezett sorozatokat őszre csúsztatják.

Azonban a műsoridőt valamivel ki kell tölteni, így ismétlésekkel próbálják a tévé elé ültetni a nézőt. Az utóbbi években megszokhattuk, hogy hol kisebb, hol nagyobb mértékben, de az RTL Klub a piacvezető tévé Magyarországon, de úgy tűnik, hogy az ismétlések nem hozzák a kíván számokat, így műsorváltozás mellett döntöttek.

A változtatás mellett új hírekkel jelentkezett a csatorna. Közleményük szerint három sikersorozatuk újabb évadat rendelték meg – írja a SorozatWiki.

Eszerint:

  • a béranyaság témakörét feldolgozó, és magyar sztárok sokaságát felvonultató Mellékhatás című sorozat alkotói nekiállhatnak a 2. évadnak.
  • a nagy sikerrel és Nagy Ervin főszereplésével futó A Tanár című sorozat is kapott új, azaz 4. évadot.
  • a kifejezetten Scherer Péterre írt Apatigrisből is biztosan kapunk legalább még egy évadot. Az RTL Klub eddig csak egy részt mutatott be, a többit őszre halasztotta.

Érdekesség, hogy a csatorna a sorozatok aktuális részei előtt egy héttel már meg lehetett nézni az adott részt az RTL egy másik platformján, az RTL Most+-on.

Borítókép: az RTL Klub saját gyártású sorozatának, a Mellékhatásnak a főszereplői. Forrás: rtlklub.hu.