Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ismét képernyőre kerül Joshi Bharat

Ismét képernyőre kerül Joshi Bharat

Zene, Film & Kultúra

Ismét képernyőre kerül Joshi Bharat

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 18:01

A szexi időjósok és Demcsák Zsuzsa után vele erősít a Life TV.

Hajdú Péter jött, látott, és átalakította az egész Life TV struktúráját. A producer az Ozone TV-ért is felel, de hát ott nem lesznek olyan drasztikus változások. Hajdú első lépésként elkaszálta Várkonyi Andrea és Szulák Andrea műsorait, utóbbi ezért vissza is vonult inkább a tévézéstől.

A producer végül visszatette Demcsák Zsuzsát is a képernyőre, akit anno egy félresikerült ATV-s interjú után állítottak fel a székéből. Közben beindult az új időjárás jelentés is, amit Kocsis Korinna és Nagy Réka szolgáltat a közönségnek. Itt igyekeztek csajosra venni a figurát, és még azt is megtudhatjuk, hogy a párkapcsolatunkra hogyan hatnak a várható frontok.

Közben tovább folyik a harc a nézettségért, és szerződött egy régi-új arc a csatornához Joshi Bharat személyében. Már nem kell sokat várni, és július 20-tól minden hétköznap 17:00-kor kerül képernyőre az „Őszintén! Joshival”, telefonos életvezetési talk-show.

„Számtalan embernek segítettem már, különböző történeteket hallgattam végig. Életemet a segítő szándék, a támogatás, a nyitottság vezérli. Boldog vagyok, hogy ezt a hivatást most a LifeTV-n folytathatom. Örömmel csatlakozom a csatornához, ahol nagyon sok régi barát vesz körül. Fél évvel ezelőtt álmodni sem mertem volna, hogy ezekkel a fantasztikus kollégákkal dolgozhatom majd együtt”

– mesélte a Blikknek az indiai származású műsorvezető.

Szóval, aki nagyon ki akarja adni magából Joshinak a lelki problémáit, az hamarosan megteheti.

Borítókép: Femina