Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kampókéz: megérkezett az új, hátborzongató szinkronos előzetes

Kampókéz: megérkezett az új, hátborzongató szinkronos előzetes

Zene, Film & Kultúra

Kampókéz: megérkezett az új, hátborzongató szinkronos előzetes

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 21:01

Egy újabb legendás horrorikonba lehel életet Hollywood, hiszen Kampókéz visszatér, és az új, magyar nyelvű előzetes alapján jobban tesszük, ha nem mondjuk ki a tükör előtt ötször a nevét.

Kampókéz rémmeséjét már rengetegen hallották, hiszen szinte mindenki tudja, hogy a legenda szerint ötször kell kimondani a nevét a tükör előtt, és akkor megjelenik, hogy keserves halált hozzon a bátor, de buta emberekre. 1993-ban készült is róla egy jó kis horrorfilm, amit most a Tűnj el!, illetve a Mi rendezője, Jordan Peele dolgozott fel a sajátos módján.

Az új Kampókéz adaptációt Nia DaCosta rendezte, és a főszerepben az Aquamanből ismert Yahya Abdul-Mateen II látható.

Már érkezett belőle pár elég hangulatos kedvcsináló, amiből kiderült, hogy modern köntösbe öltöztetik a többek között rasszizmusra épülő alapművet, hiszen annak köszönhetjük a rettegett szörnyeteg megszületését. Éppen ezért jelenleg elég aktuális a témája, és mivel mostanában nem igazán érkeztek jó horrorfilmek, így szinte borítékolható az alkotás sikere.

Végre kijött az új, szinkronos előzetes, ami egy kicsit többet is elárul a történetről, így kiderült, hogy valószínűleg nem csupán pár áldozatot fog szedni Kampókéz, hanem jó eséllyel világuralomra tör, szóval felkészülhetünk arra, hogy el kell takarnunk a tükröket, mert ennek nem lesz jó vége.

Itt lehet megtekinteni a jelen állás szerint szeptember 24-én érkező, elég félelmetesnek ígérkező Kampókéz előzetesét:

Borítókép: youtube.com/Forum Hungary (screenshot)