promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Freddie köszönetet is tud mondani egy szakításnak – klip
Borítókép:  Polyák Attila - Origo
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pont erről szól a legújabb szerzeménye, a „Mindig itt maradsz”.

Freddie már jó ideje magyar dalszövegre váltott, hogy minél jobban meg tudja fogni a hazai közönséget, ami mindig sikerül neki. Az itthoni szcéna egyik legmegnyerőbb alakjának továbbra is olyan elképesztő hangja van, hogy akár kínaiul is dalolászhatna.

Az énekes a legújabb dalát egy szakítás köré építette fel, de nem olyan stílusban, amit többnyire megszokhattunk. Ilyenkor mindenki azt veszi elő, milyen fájdalmakon megy keresztül, de Freddie ezzel szembe akart menni, és szokatlan módon inkább köszöntet mondott az egész együtt töltött időért.

„Nem feltétlenül kell negatív érzelmekkel visszagondolni egy kapcsolatra. A »Mindig itt maradsz« egyfajta memoár, egy olyan kapcsolatról szól, amelyből mindkét fél rengeteget tanulhatott, és az együtt átéltekből akár egy új kapcsolatban is építkezhet. Nem fájdalom vagy bánkódás van benne, hanem inkább köszönet, hogy mennyire jó, hogy mindez megtörtént”

– mesélte az énekes a friss szerzeményről.

A zenét és a szöveget egyaránt Freddie írta, a dalhoz pedig egy káprázatos klip is készült, amelyben a kihalt és üres budapesti éjszakában barangolhatunk. Egy női főszereplő is feltűnik, így ők ketten egymás tükörképeiként jelennek meg a videóban, mely egy teljes nyári éjszakán át forgott a fővárosban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás