Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Begördült a Follow The Flow legújabb dala: Kivetett

Begördült a Follow The Flow legújabb dala: Kivetett

Zene, Film & Kultúra

Begördült a Follow The Flow legújabb dala: Kivetett

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 10:10

A Follow The Flow legújabb dalát a körülöttünk lévő társadalmi problémák és igazságtalanságok ihlették.

Futószalagon érkeznek a Follow The Flow szerzemények, szóval a srácok nagyon is elemükben vannak. „A holnap küszöbén” eleve óriásit robbant, talán nincs ember, aki ne találkozott volna vele, a múlt hónapban pedig a „Tavasz” című track jelent meg a triótól.

Az friss dal érdekessége, hogy még 2019 novemberében született meg, és azóta szomorú módon még aktuálisabbá vált a mondanivalója a csapat szerint. A „Kivetett” többek között a hatalommal való visszaélésről, a közösségi média és a társadalmi kirekesztés veszélyéről és mérgező hatásáról szól.

„Sosem volt szokásunk a véleményünket véka alá rejteni, de a legkifejezőbbek mindig akkor vagyunk, ha azt zeneileg tesszük. Rengeteg olyan történés volt 2019 novemberében a világban, amivel nehezen tudtunk azonosulni, így hát kiírtuk magunkból. Visszagondolva, mintha gondolatban megágyaztunk volna életünk legkiszámíthatatlanabb évének”

– fogalmazott az együttes a dallal kapcsolatban.

A szókimondó trackhez egy hasonlóan erős videoklip készült, amelyben a fiúk a saját bőrükön keresztül mutatják be a minket sújtó problémákat.

Borítókép: Follow The Flow offical