promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Begördült a Follow The Flow legújabb dala: Kivetett
Borítókép:  Follow The Flow offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Follow The Flow legújabb dalát a körülöttünk lévő társadalmi problémák és igazságtalanságok ihlették.

Futószalagon érkeznek a Follow The Flow szerzemények, szóval a srácok nagyon is elemükben vannak. „A holnap küszöbén” eleve óriásit robbant, talán nincs ember, aki ne találkozott volna vele, a múlt hónapban pedig a „Tavasz” című track jelent meg a triótól.

Az friss dal érdekessége, hogy még 2019 novemberében született meg, és azóta szomorú módon még aktuálisabbá vált a mondanivalója a csapat szerint. A „Kivetett” többek között a hatalommal való visszaélésről, a közösségi média és a társadalmi kirekesztés veszélyéről és mérgező hatásáról szól.

„Sosem volt szokásunk a véleményünket véka alá rejteni, de a legkifejezőbbek mindig akkor vagyunk, ha azt zeneileg tesszük. Rengeteg olyan történés volt 2019 novemberében a világban, amivel nehezen tudtunk azonosulni, így hát kiírtuk magunkból. Visszagondolva, mintha gondolatban megágyaztunk volna életünk legkiszámíthatatlanabb évének”

– fogalmazott az együttes a dallal kapcsolatban.

A szókimondó trackhez egy hasonlóan erős videoklip készült, amelyben a fiúk a saját bőrükön keresztül mutatják be a minket sújtó problémákat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás