promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Christopher Nolan kitiltotta a forgatásairól a székeket
Borítókép:  Christopher Nolan / Anne-Christine POUJOULAT / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elég furcsa dolog derült ki A sötét lovag-trilógiát is készítő Christopher Nolanről, hiszen Anne Hathaway szerint például nem lehet ülőalkalmatosság a forgatásain, és azt is elárulta, hogy miért.

A MovieWeb írja, hogy a Neveletlen hercegnőből ismert, Oscar-díjas Anne Hathaway éppen Hugh Jackmannel készített egy közös interjút, mikor szóba került, hogy vannak olyan rendezők, akik nem tűrik, hogy a munkálatok közben bárkinél is mobiltelefon legyen. Kiderült, hogy a Csillagok között, Eredet és még sok más kasszasiker készítője, Christopher Nolan is ilyen.

Sőt, ő még a vizespalackokat is kitiltotta a forgatásokról, mert szerinte nagyon zajosak. Anne Hathaway már a rendező három filmjében is szerepelt, így van elég tapasztalata, ezért még a flakonos és mobilos dolgot is tudta tetézni, ugyanis elárulta, hogy Christopher Nolan még székeket sem akar látni a szetjein.

„Nem engedi a székeket, és ezt azzal indokolja, hogy ha vannak székek, akkor az emberek leülnek, és amíg ülnek, addig nem dolgoznak. Mondjuk, elképesztő filmeket csinál már a látvány, ambíció, technikai és érzelmek szempontjából is. Mindig határidőre végez és költségvetés alatt marad. Lehet, hogy van valami ebben a székes dologban”

– mesélte Anne Hathaway.

Lehet, hogy igaza van a színésznőnek, hiszen Christopher Nolan már rengetegszer bizonyította, hogy a legnagyobbak közt van a helye, szóval benne van a pakliban, hogy az ilyen apróságok rendesen befolyásolják a végeredményt.

Jelen állás szerint augusztus 13-án kiderül, hogy a legújabb alkotása, a Tenet mennyire sikerült jóra ilyen szigorú körülmények között – feltéve, hogy nem tolják már megint el a premiert.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás