promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Közös filmen dolgozik Dwayne Johnson, Tom Cruise és Ryan Reynolds?
Borítókép:  Dwayne Johnson, Tom Cruise és Ryan Reynolds / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha igaznak bizonyulnak a pletykák, akkor tényleg hatalmas sztárparádét vonultat majd fel a Netflix következő nagy dobása, a Red Notice.

A Netflix rendesen berobbant az utóbbi években, hiszen már nem csupán a sorozataikkal (lásd Stranger Things), de filmjeikkel is hatalmas sikereket érnek el: gondoljunk csak Az ír, a Házassági történet, a Bright vagy a Six Underground – Hatan az alvilágból című alkotásokra. Úgy látszik, hogy egy pillanatra sem állnak meg, és jövőre egy olyan művel rukkolnak elő, amiben igazi nagyágyúk fognak szerepelni.

A MovieWeb írja, hogy a Rawson Marshall Thurber (Központi hírszerzés, Felhőkarcoló, Családi üzelmek, Kidobós) által rendezett Red Notice munkálatai márciusban a koronavírus-járvány miatt leálltak, de a filmben már most biztos, hogy szerepelni fog Dwayne Johnson, Gal Gadot és Ryan Reynolds, szóval emiatt is nagyon várhatjuk ezt az akció-vígjátékot, ami egy Interpol-ügynök és egy műtárgytolvaj macska-egér játékáról fog szólni.

Állítólag már most készülnek a film várható sikerére, ezért a folytatásokon is elkezdtek dolgozni, ehhez pedig szerettek volna találni egy hatalmas sztárt, aki az első részben egy rövidke feltűnés alatt felvezetné a dolgokat. A producereknek egyből Tom Cruise jutott eszükbe, és most arról pletykálnak, hogy titokban akár még össze is jöhet/jöhetett a dolog.

Emiatt valószínűsíthető, hogy Tom Cruise is csatlakozott az amúgy is brutális szereplőgárdához, így a 2021-ben érkező Red Notice lett az egyik legnagyobb dobásnak ígérkező film, hiszen ilyen színészekkel biztos, hogy sok millió ember lesz kíváncsi a Netflix alkotására.

Persze, ehhez az is kell, hogy egy kicsit jobb legyen a helyzet, és folytathassák a munkálatokat, de utána nincs megállás.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás