promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sosem látott baki videó került elő az első Rambo filmből
Borítókép:  Netflix
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Maga Sylvester Stallone osztotta meg Instagramján a történelmi felvételt.

Sokan nagyot néztek, amikor Sylvester Stallone elárulta, hogy melyik a kedvenc Rambo filmje. Sly imádja a Rambo – Első vért, de a legjobb akciófilm, amibe valaha játszhatott, a Rambo negyedik része volt a meglátása szerint. Legalább ennyi, ha már a Rambo ötödik részét sikerült nagyon elrontani.

A Rambo első részének rajongói nem olyan rég gyászolhattak is, mivel 81 évesen elhunyt a film egyik sztárja, Brian Dennehy, aki Will Teasle seriffet játszotta. A seriff Sylvester Stallone egyik legikonikusabb ellenfele lett a filmtörténelemben.

Van egy jelenet, ami meg filmtörténelmi pillanat lett. Ez a Rambo egyik utolsó képkockája, amikor Richard Crenna és Sylvester Stallone körül megfagy a levegő. Ahogyan sokan emlékezhetnek, Rambo arra kéri Trautman ezredest, hogy ölje meg őt, mert saját maga nem tudja megtenni. Át is adja neki a fegyvert, és szinte már könyörög, de az ezredes végül leengedi a pisztolyt.

A drámai jelenet nem drámaian végződött, mert a felvétel végén Stallone csak annyit mond, amikor az ezredes nem öli meg:

„Ezer hála!”

Erre az egész stáb rögtön hangos nevetésbe tör ki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás