promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hivatalos: nem kerül moziba az új Spongyabob-film
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Paramount úgy döntött, hogy újra elhalasztja a Spongyabob: Spongya szökésben című film bemutatóját, ráadásul nem is küldik moziba.

Az új Spongyabob mozifilmet eredetileg májusban mutatták volna be a mozikban, de a koronavírus-járvány miatt augusztus 7-re tolták a bemutatóját. A Paramount viszont most úgy döntött, hogy újra elcsúsztatják a bemutatót, ezúttal 2021 elejére, de ami a szomorúbb, hogy végül nem moziban, hanem a CBS All Access streamingplatformon fog debütálni.

A hírt a film hazai forgalmazója, az UIP-Duna Film is megerősítette, és közölték, hogy kedvenc tengeri szivacsunk nemcsak az amerikai, de a magyar mozikat is el fogja kerülni.

Marc DeBevoise, a CBS All Accesst tulajdonló ViacomCBS egyik vezetője azt mondta, hogy a Spongyabob: Spongya szökésben digitális bemutatója tökéletesen passzol a saját streamingplatformjuk újratervezéséhez, és a rajzfilmsorozat összes eddigi évada is ide fog költözni.

Az új Spongyabob-filmben mindannyiunk kedvenc házicsigáját, Csiguszt elrabolják, ezért Spongyabob és Patrick nekivágnak a kalandos útnak Atlantic City elveszett városába, hogy hazahozzák. Ahogy a fergeteges mentőakció veszélyei és poénjai között lavíroznak, SpongyaBob és cimborái újfent bizonyítják, hogy a barátság erejét semmi sem múlhatja felül. És ne felejtsük el, hogy a két jóbarát még Keanu Reevesszel is találkozik, amit már a film előzetesében is láthattunk.

Hogy végül a film mikor debütálhat a streamingfelületen, arról egyelőre nincsenek pontos információk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás