promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Robin Schulz egy csaknem 24 éves partizenét porolt le: Alane
Borítókép:  Robin Schulz offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Robin Schulz az „Alane” című szerzeményt bújtatta új köntösbe, amire valószínűleg mindenki emlékszik a régi időkből.

Ha megkérdeznénk tíz embert az „Alane” jelentéséről, nagy eséllyel tíz különböző választ kapnánk, de hát pont ettől volt nagyszerű az 1996-ban megjelent dal Westől. Akik még a kilencvenes évek szülöttei, azok biztosan emlékeznek rá, mert állandóan ez szólt a rádióból, még akkor is, amikor már a könyökükön jött ki.

Robin Schulz imádja a dalt, és úgy döntött, hogy ideje lenne neki egy feldolgozást csinálni a mostani generációnak.

„Az »Alane« mindig is nagy szerelem volt, aki ismer, tudja, nem újdonság ez. Ha valami, akkor ez igazi időtálló zene, ami azonnal kiránt a szürkeségből és boldogsággal áraszt el. Az volt a célom, hogy egy nagyszerű nyárindító track szülessen. Újra szerettem volna értelmezni a dalt, de mindemellett tiszteletben tartani az eredeti verziót is, hogy ne térjünk el a szám eredeti vibejától, ezért különösen fontosnak tartottam, hogy Wes is részt vehessen a 2020-as verzió megszületésében"

– mesélte a producer.

Wes és Schulz végül Párizsban láttak neki a közös munkának.

„Rengeteget nevettünk, beszélgettünk zenéről és különböző projektekről. Robin a világ egyik legnagyszerűbb DJ-producere, a keze alatt az »Alane« olyan verziója született meg, amit első hallásra megszerettem. Csodálatos zenei harmónia, örömkönnyekben törtem ki, amikor meghallottam”

– mondta Wes, aki választ adott a nagy kérdésre is:

az „alane” bantu-kana nyelven szerelmi dalt jelent.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás