promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
James Gandolfini nagyon meg akarta verni Harvey Weinsteint
Borítókép:  HBO
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Maffiózók sztárja valóban gengszteresen szerette volna elintézni a problémát.

Harvey Weinsteint nem csak most, hanem régen sem kedvelték túlságosan az emberek. Hollywood egykori nagykutyája már megkapta a jogos büntetését a tettiért: márciusban Weinsteint elsőrendbeli nemi erőszak elkövetése miatt 20 év letöltendő, harmadrendneli nemi erőszak elkövetése miatt pedig 3 év letöltendő börtönbüntetésre ítélték.

Weinsteint fénykorában is elég sokan elpüfölték volna, a Maffiózók sorozat sztárja, James Gandolfini azonban úgy fogalmazott anno, hogy ő bizony a sz.rt is kiverné belőle.

A széria két színésze, Steve R. Schirripa és Michael Imperioli nem olyan régen a Joe Rogan Experienceben vendégeskedtek, és hát naná, hogy Gandolfini is elég sokszor szóba került. A színész nagyon utálta az talk-showkat, így nem is jelent meg egyetlen ilyen felvételen sem, hiába hívták.

Volt egy 2012-es film, az Ölni kíméletesen, aminek a forgalmazásáért Weinstein cége felelt. A producer kötelezni akarta Gandolfinit, hogy jelenjen meg David Letterman beszélgetős műsorában, hogy reklámozza az alkotást. Utána bizony elfajultak a dolgok.

„Jim elmesélte, hogy Weinstein nagyon ragaszkodott hozzá, hogy elmenjen Letterman showjába. Amikor visszamondta, akkor Harvey szemét módon kezdett bánni vele és folyamatosan zaklatta. Jim kikészült, és megmondta, hogy ha még egyszer felhívja, a sz.rt is kiveri belőle, mivel nem fizet neki annyit, hogy tűrnie kelljen ezeket”

- mesélte a sztorit  Schirripa.

Gandolfini fenyegetése bevált, mert akármennyire is nagyhatalmú volt Weinstein, a színésznek végül nem kellett elmennie sehova. Tony Sopranoval bizony senki se húzzon ujjat, még egy Harvey Weinstein sem.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás