Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Zac Efron csillagot kap a Hírességek sétányán

Zac Efron csillagot kap a Hírességek sétányán

Zene, Film & Kultúra

Zac Efron csillagot kap a Hírességek sétányán

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 14:10

Harmincöten kapnak csillagot 2021-ben a hollywoodi Hírességek sétányán.

A Hírességek sétánya egy járdaszakasz a Los Angeles-i Hollywood Boulevard-on, amelyen csillagot mintázó plaketteket helyeztek el. Az első csillagot 1960-ban Joanne Woodward színésznő kapta, azóta már több mint 2600 csillag díszíti a sétányt. Idén sokan mások mellett Lucian Grainge zenemogul és 50 Cent rapper is felavathatta csillagát.

A szervezők nemrég a Walk of Fame hivatalos honlapján jelentették be, hogy ki lesz az a 35 híresség, aki 2021-ben csillagot kap a sétányon.

A színészek közül Josh Brolin (Bosszúállók: Végtelen háború, Sicario), Don Cheadle (Vasember 2., Bosszúállók: Végtelen háború), Morris Chestnut (Rosewood), Benedict Cumberbatch (1917, Doctor Strange), Zac Efron (Baywatch, A legnagyobb showman), Giancarlo Giannini (Casino Royale, A Quantum csendje), Shia LaBeouf (Transformers), Jimmy Smits (Dexter, Star Wars), és Naomi Watts (A lehetetlen, King Kong). Az 1970-es Love Story sztárjait, Ali MacGraw-t és Ryan O’Neal-t pedig egymás melletti csillaggal tüntetik ki egy dupla ünnepség keretében.

A televíziós kategóriában Nick Cannon, Courteney Cox (Jóbarátok), Marla Gibbs (The Jeffersons), Jenifer Lewis (Kaliforniába jöttem), Laura Linney (Igazából szerelem, Truman Show), Judge Greg Mathis, Dr. Mehmet Oz, Sarah Paulson, Peter Roth és Christian Slater, míg a zenészek között például Kelly Clarkson, Missy Elliott, Don McLean és a Jefferson Airplane rockzenekar kap csillagot. Az 1955-ben elhunyt dzsesszlegenda, Charlie Parker posztumusz kapja meg az elismerést.

Az új jelölteket több száz prominens várományos közül választották ki. Arról, hogy pontosan mikor leplezik le a cementbe ágyazott plaketteket, nem közöltek információt.

Borítókép: VANESSA CARVALHO / BRAZIL PHOTO PRESS / Brazil Photo Press via AFP