promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Stan Lee először nagyon leoltotta Tom Hollandot Pókemberként
Borítókép:  Marvel/Sony
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Marvel mágusa úgy érezte, hogy Holland nem lesz valami nagy szám Pókemberként.

Tom Holland ötször öltötte magára a Pókember jelmezt a Marvel-moziverzumában. Először az Amerika Kapitány: Polgárháború-ban tűnt fel 2016-ban, majd egy évre rá már jött a saját filmje, a Pókember: Hazatérés.

A színész nagyon magáénak érezte a szerepet, olyannyira, hogy az ő közreműködésével kötött békét Sony és a Disney, hogy Pókember az MCU része maradhasson. Ugyebár a szuperhős hiába Marvel karakter, a filmes jogok a Sonynál vannak.

Pókember kétség kívül Stan Lee kérpegényalkotó egyik legközkedveltebb figurája. A galaxis őrzői rendezője most vissza is emlékezett arra, amikor Lee először találkozott Hollanddal.

„Nekem köszönhető, hogy Stan és Tom Holland összeismerkedtek. Ekkor Tom már megkapta Pókember szerepét. Amikor Stan meglátta, így köszöntötte: »Azt hallottam nagyon nagy szám vagy. Hallom, de én nem látom«”.

– mesélte Gunn az egyik Instagram sztoriban, amihez hozzátette, hogy szakadt mindenki a nevetéstől.

Lee később már nagyon is agyondicsérte Hollandot Pókemberként a Twitteren:

„Úgy gondolom, hogy Tom Holland nagyszerű Pókember. Pontosan olyan magas és idős, mint amit az elejétől kezdve elképzeltem. Spideynak nem kell ennél magasabbnak lennie”

– mondta Lee.

A Disney és a Sony békéjének hála még sokszor fogunk találkozni Tom Hollanddal az MCU-n belül. Ha minden jól megy, akkor legközelebb 2021 novemberében. Viszont nagyon jól tudjuk, hogy a mozik környékén mostanában nem megy jól minden.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás