Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Gordon Ramsay helikopterből ugrott a cápákkal teli tengerbe – videó

Gordon Ramsay helikopterből ugrott a cápákkal teli tengerbe – videó

Zene, Film & Kultúra

Gordon Ramsay helikopterből ugrott a cápákkal teli tengerbe – videó

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 21:01

A sztárszakács, Gordon Ramsay éppen a legújabb műsorát, az Új utakont forgatta, mikor azzal szembesült, hogy muszáj kiugrania a helikopterből – egyenesen az amúgy cápáktól hemzsegő tengerbe.

A világ egyik leghíresebb séfjének számít a rengeteg műsorban szereplő Gordon Ramsay, akit az ínycsiklandó finomságain kívül az elég lobbanékony, kiabálós, de azért még szórakoztató stílusáról ismerhet a közönség. Tényleg rendesen ki szokta osztani az embereket, viszont most kiderült, hogy vannak olyan alkalmak, mikor még az ő szava is elakad.

A 24 találta, hogy Gordon Ramsay éppen a legújabb műsorának, a Gordon Ramsay: Új utakonnak a második szezonját forgatta Dél-Afrikában, mikor elég kellemetlen dolog történt, ami valószínűleg elég sok embert rosszul érintene.

A sztárséf helikopterrel érkezett a parthoz, de közölték vele, hogy muszáj kiugrania, ráadásul az alapból cápákkal teli tengerbe. Ez volt az a ritka pillanat, mikor Gordon Ramsay arcára fagyott a nem túl őszinte vigyor.

Végül összeszedte a bátorságát, leugrott, majd a ragadozókat elkerülve, az adrenalintól megrészegülve kocogott boldogan a kamera felé, hiszen nem kis teljesítmény ez tőle. Valószínűleg nem sokan csinálnák utána, de ebből is látszik, hogy mindent megtesz a szórakoztatásunkért. Bár tegyük hozzá, elég gyanús, hogy egyszer sem mutatták az attrakció közben közelről az arcát, de állítólag tényleg ő ugrott le, és nem használtak kaszkadőrt.

Itt lehet megtekinteni Gordon Ramsay ugrását:

Borítókép: Gordon Ramsay / Robyn Beck / AFP