Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hét év után távozik a Barátok közt egyik főszereplője, otthagyja a média világát

Hét év után távozik a Barátok közt egyik főszereplője, otthagyja a média világát

Zene, Film & Kultúra

Hét év után távozik a Barátok közt egyik főszereplője, otthagyja a média világát

Zene, Film & Kultúra

TK 10:10

Az RTL Klubon futó Barátok közt június 15-i részében lesz látható utoljára a Bartha Krisztiánt alakító Seprényi László.

Magyarország egyik vezető csatornájának, az RTL Klubnak a zászlóshajója, a Barátok közt. A produkció már a kezdetek óta képernyőn van, ám az évek folyamán fokozatosan cserélődtek a szereplők: volt, aki végleg kiiírta magát, de volt olyan is, aki néhány év pihenés után visszatér – ilyen-olyan szerepben.

Arról már portálunk is beszámolt, hogy Seprenyi László április utolsó napján jelentette be, hogy kiszáll a Barátok köztből. Sőt, a média világától is eltávolodik, valami másban akar érvényesülni.

A Bartha Krisztiánt alakító színész a SorozatWikinek emlékezett vissza az elmúlt évekre:

„Nagyon kedvesek voltak a kollégák, lejöttek és megtapsoltak, mely borzasztóan jól esett! Látszott rajtuk, hogy nem csak egy protokoll volt, aminek eleget kell tenni, hanem őszinték voltak. Nagyon örülök, hogy velük dolgozhattam! Nagyon furcsa volt az utolsó nap, utoljára ballagás előtt éreztem így magam. Tudtam, hogy innentől más lesz minden! Azóta néhányszor az RTL székházának környékén jártam. Nagyon különös érzéseim voltak, ahogy rápillantottam a stúdióra és tudtam, hogy itt kellett volna lekanyarodni, hogyha oda járnék még dolgozni. Amikor elkezdtem a színészi pályámat, ez volt az első komolyabb megbízásom, ezért nagyon hálás vagyok a sorozatnak és Kalamár Tamásnak (a Barátok közt akkori producere – szerk.), aki kiválasztott erre a szerepre. Nagyon sok kollégával kerültem közelebbi kapcsolatba, főleg a Rudit alakító Csórics Balázzsal és az Alizt játszó Nagy Alexandrával, hisz velük forgattam a legtöbbet. Nagyon szép emlékként marad meg bennem a Barátok köztös munkám és az elmúlt hét évből a jó dolgokra szeretnék majd visszagondolni. A karakteremet is nagyon szerettem, egy jó és szimpatikus ember volt, ezért könnyen tudtam azonosultam vele. Krisztiánt még sokáig a szívemben fogom hordozni!”

Borítókép: Seprényi László elbúcsúzik a Barátok közt rajongóitól. Forrás: RTL Klub.