Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mintaapák: megvan, hogy ki lesz Szabó Kimmel Tamás utódja

Mintaapák: megvan, hogy ki lesz Szabó Kimmel Tamás utódja

Zene, Film & Kultúra

Mintaapák: megvan, hogy ki lesz Szabó Kimmel Tamás utódja

Zene, Film & Kultúra

TK - 2020.06.15. 08:38

A főszereplők nagy része elhagyta a TV2-n futó Mintaapákat, ám a csatorna fokozatosan jelenti be az új szereplőket.

Az utóbbi hetek arról szólnak a magyar filmek háza táján, hogy éppen kit, milyen indokkal, hogyan távolított el a TV2 vezetősége a Mintaapák című sorozatból. A történeti hűség kedvéért azt is említsük meg, hogy voltak olyanok, akik állításuk szerint önként álltak fel.

Az első ilyen hír az volt, hogy Fenyő Ivánnal nem hosszabbít szerződést a csatorna, mire a rajongók fellázadtak.

A java csak ezek után jött, hiszen az már most biztos, hogy a következő évadban három eddigi főszereplőt – akik közleményben jelentették be távozásukat – sem láthatunk a sorozatban:

  • Kovács Patríciát,
  • Klem Viktort,
  • Szabó Kimmel Tamást.

Egyes források azt is tudni vélik, hogy az eddig felsorolt négy főszereplővel komoly gondok voltak a forgatásokon, így a stábtagok megkönnyebbültek, hogy ezek a színészek már nem kapnak szerepet a Mintaapákban.

A Blikk most úgy értesült, hogy Szabó Kimmel Tamást az a Száraz Dénes alakíthatja, aki a Jóban Rosszban című napi sorozat egyik közkedvelt, és meghatározó szereplője volt. A színész hat évvel ezelőtt távozott a Jóban Rosszbanból, azóta csak elvétve vállalt szerepet sorozatban. Ilyen volt a Korhatáros szerepelem, illetve a 200 első randi. 

Száraz Dénes Jóban Rosszbanos népszerűségét jól mutatja, hogy miután kiírták a karaktert, a rajongók petícióban követelték a visszavételét, a sorozat vezetői pedig egy másik szerepben ezt meg is oldották.

A TV2 még nem kommenálta a bulvárlap értesülését.

Forrás: tv2/Korhatáros szerelem.

Borítókép: a négy Mintaapa, akikkel elindult a TV2 napi sorozata: Klem Viktor, Szabó Kimmel Tamás, Fenyő Iván és Mészáros Béla.