promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Agymenők sztárja az elején félt bevallani, hogy meleg
Borítókép:  NBC Universal Media
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Sheldon Coopert alakító Jim Parsons úgy vélte, hogy ártani fog a sorozatnak, ha előbb megteszi a bejelentést.

Jim Parsons teljesen nyíltan kezeli a homoszexualitását, és például ma már bátran kijelenthet olyat egy interjúban, hogy azért festette be a haját, mert meg akarta lepni a férjét egy új frizurával a karantén alatt.  

Ez persze nem volt mindig így. A színész nyolc évvel ezelőtt a The New York Times újságírójának mondta el először (vagyis jelentette be az egész világnak), hogy bizony meleg. Az elején ez bombaként robbant, de ő is észrevette, hogy az emberek utána már nem igazán foglalkoztak a témával. Élete szerelmével végül 2017-ben tudtak egybekelni.

Az Agymenők 2007-ben indult meg hódító útjára, és lényegében ez tette fel a színészt a térképre. Parsons hálás lehet a szériának, valamint Sheldon Coopernek, mivel négy Emmy-díjat és egy Golden Globe-ot is kapott a karakter megformálásáért.

Parsons természetesen a sorozat indulásakor is meleg volt, de ezt félt akkor még bejelenteni. Úgy érezte, másképp kezelnék őt, valamint a karakterét a szériában, sőt, még árthatott volna is az Agymenőknek ez az egész.

„Anno 33 éves voltam, amikor belevágtunk az Agymenőkbe, szóval nem voltam már fiatal. A sorozat nagyon gyorsan iszonyatosan felkapott lett. Amikor én felnőttem, az egy másik világ volt, akkor nem tudtad csak úgy elmondani, hogy meleg vagy. A comingoutolás azért másképp működik ma, mint 20 évvel ezelőtt. Nem is ez volt a nagy dolog, hanem ami hetekkel, hónapokkal utána történt. Úgy éreztem, hogy felelősséggel tartozom ezért a kijelentésért, sokkal inkább részének éreztem magam ennek a társadalomnak”

- mesélt Parsons a The Hollywood Reporternek.

Az Agymenők még két évadot kaphatott volna, de végül pont Parsons volt az, aki már kezdett belefáradni. Chuck Lorre, a sorozat kreatív producere mindig is tudta, hogy ha egy kulcskarakter el akar menni, akkor vége az egésznek.

Nincs ezzel baj, mert a 12 évad így is egy igazán félelmetes szám, amire büszke lehet az egész csapat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás