promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Remek hírek jöttek A mi kis falunk 5. évadáról
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A koronavírus-járvány miatt nem kezdődhetett meg A mi kis falunk 5. évadának forgatása, de az RTL Klub most remek hírrel szoltált.

A mi kis falunk az RTL Klub egyik legnézetteb műsora, aminek rekordhosszúságú, 18 epizódos 4. évada április 4-én ért véget. A széria sikere miatt természetesen várható volt, hogy lesz 5. évad is, aminek forgatását április idusán kezdte volna meg a stáb, azonban a koronavírus-járvány miatt határozatlan időre elhalasztották.

Azóta nem is jöttek friss hírek a projekt felől, egészen mostanáig. A SorozatWiki ugyanis megtudta, hogy június 11-én elkezdődött A mi kis falunk 5. évadának forgatása Pilisszentléleken, amit a sorozatban Pajkaszeg néven ismernek a nézők.

A portál megkereste az RTL Magyarországot, ahol megerősítették, hogy napok óta zajlanak a felvételek, de a megfelelő óvintézkedések mellett.

„Igaz a hír, végre elkezdődhetett A mi kis falunk 5. évadának forgatása. Természetesen a stábtagokon és a színészeken koronavírus tesztet hajtottunk végre. A forgatási napokon, a munkakezdés előtt mindenkinél lázat mérünk, ezután a közreműködők kapnak egy karszalagot és a forgatási területre csak az jöhet be, aki ezt viseli. Fontos számunkra, hogy mindenki biztonságban érezze magát és úgy gondolom, ez sikerült is”

- mondta Hegedűs Ágnes, a sorozat főgyártásvezetője.

Arról egyelőre nincsen hír, hogy az 5. évad hány epizódos lesz, és azt sem tudni, hogy mikortól láthatjuk az új epizódokat. Addig is szemezgessünk A mi kis falunk 4. évadának legjobb pillanataiból, legnagyobb villantásaiból, és legviccesebb bakijaiból.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás